SoreFix

SoreFix biedt klinisch bewezen producten om een koortslip te behandelen en te voorkomen. SoreFix Rescue en SoreFix Duo Patch behandelen een koortslip en SoreFix Prevent voorkomt een koortslip.

SoreFix

  • Vermindert klachten en de duur van een koortslip door de unieke zinkformule
  • Met SoreFix ben je sneller van je koortslip af!
  • Werkt in alle fases van een koortslip (tinteling, lipblaasje, open blaasje en korst)
  • SoreFix is een transparante crème die de koortslip niet accentueert

Koortslip behandelen en voorkomen

SoreFix biedt klinisch bewezen producten om een koortslip te behandelen en te voorkomen. SoreFix Rescue is een op zink gebaseerde crème die de duur van een koorslip kan verkorten. Bovendien, is SoreFix Rescue een transparante vette crème waardoor de koortslip niet extra wordt geaccentueerd. SoreFix Rescue heeft een bewezen effectieve werking in alle fases van een koortslip. Van tinteling tot en met korst. De crème kan gebruikt worden gedurende de gehele koortslipperiode. Een totale oplossing vanaf de eerste tinteling tot dat de lip volledig hersteld is. Sneller van je koortslip af met SoreFix!

SoreFix Prevent is een op zink gebaseerde balsem die een koortslip kan voorkomen doordat de balsem een barrière vormt die de lippen beschermt tegen koortslip triggers. Daarnaast bevat SoreFix Prevent een UV-filter (SPF30), natuurlijke oliën en vitamine E voor het verbeteren van de lipconditie.

SoreFix Duo Patch is een ultradunne patch de koortslip behandelt en camoufleert. Met 0,5% hyaluronzuur die de koortslip actief hydrateert.

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.