Zenner

Zenner

Nieuw in het Zenner assortiment: haaraccessoires en haarborstels met een natuurlijke uitstraling. De producten zijn gemaakt met extra aandacht voor het milieu en bestaan uit natuurlijke en gerecyclede materialen. Zo kan jij met een geweldig kapsel én een goed gevoel de deur uit.

shop nu

Het enige échte haarmodemerk

Als je haar goed zit, voel je je ook goed. En daar draagt Zenner graag aan bij. Zenner biedt een ruim assortiment aan haaraccessoires, haarborstels, kammen, badaccessoires en beautytools. En je bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Zenner staat het meest bekend om de Stay-in-Hair collectie. Deze producten zijn niet meer weg te denken uit de wereld van haarartikelen en bieden dé oplossing voor een bekend probleem: een kapsel dat uitzakt. In de haaraccessoires van Stay-in-Hair zit een stukje rubber verwerkt, waardoor ze niet uit het haar glijden. Zo blijft je haar de hele dag op zijn plek zitten.

Last van beschadigd haar?

Ook daar heeft Zenner een oplossing voor. Haarelastiekjes zonder metaal, waardoor er geen haren blijven haken bij het loshalen van het elastiekje. Haarbreuk is hiermee verleden tijd.

Artikel opslaan

Een duurzame keuze

De mooiste accessoires in het haar en daar ook nog eens een goed gevoel aan over houden?

Het kan met de nieuwe duurzame producten in het Zenner assortiment. De accessoires en haarborstels zijn gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Zo is er de haarklem die bestaat uit 100% gerecycled plastic en haarelastieken en scrunchies gemaakt van viscose en bamboevezels. De natuurlijke borstel komt in twee varianten: een bruine gemaakt van koffievezels en een groene gemaakt van theevezels. Wat deze tweede variant extra bijzonder maakt is de heerlijke theegeur. Beide borstels hebben flexibele, nylon pennen waardoor ze pijnloos door het haar glijden en zo min mogelijk aan het haar trekken. Dit maakt dat het zowel een natuurlijke keuze is voor het haar als voor het milieu.

Shop Zenner

De haaraccessoires en haarborstels met een natural look & feel. Deze haaraccessoires zijn gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Wegens drukte in onze webshop, kan de bezorging van je pakketje helaas langer duren

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.