Sensodyne Tandenborstels

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  3 Resultaten
  Sensodyne
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 4.99
  Spaar 1 Air Mile
  € 4.89
  Spaar 1 Air Mile
  Bijna uitverkocht
  € 4.99
  Spaar 1 Air Mile
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Sensodyne tandenborstel kopen

  Ben je op zoek naar een goede tandenborstel die je helpt om je gebit schoon en gezond te houden? Probeer dan eens een tandenborstel van Sensodyne. Met een tandenborstel van Sensodyne kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken in je mond bereiken. Je kunt met de reiniging van je gebit van start gaan als je ook een goede tandpasta hebt aangeschaft. Of je nu last hebt van gevoelige tanden, verzwakt glazuur, of als je gewoon een frisse adem wilt: bij Etos hebben we voor ieder gebit een bijpassende Sensodyne tandpasta. Je tandarts heeft je vast wel eens verteld dat flossen, stoken of ragen belangrijk is voor gezond tandvlees en om etensresten te verwijderen. Maak je tandvlees en je tandarts blij en ga aan de slag met flosdraad, tandenstokers of tandenragers. Nadat je bovenstaande stappen hebt ondernomen, kun je de verzorging van je mond compleet maken met mondwater. Ben je toe aan een witte ‘hollywood smile’? Bekijk dan eens ons assortiment aan whitening producten. Poets je liever elektrisch? Bekijk dan ons assortiment aan elektrische tandenborstels. Bekijk ook ons assortiment aan tandenborstels van andere merken, zoals Oral-B, Jordan en Aquafresh.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Sensodyne tandenborstel aanbieding

  Een Sensodyne tandenborstel kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.