ga terug naar Gezondheid

Formule-W Wratten

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Formule-W

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Formule-W
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 11.29
   geneesmiddel, lotion
   Promotie: Promotie voorwaarden: Heel veel A-merk voetverzorging alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Etos, Kneipp, CCS, Wartner wrattenverwijderaar, Lucovitaal, Louis Widmer en geneesmidddelen. Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
   € 12.29
   medisch hulpmiddel, stick
   Spaar 12 punten
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos Extra

   Formule-w wrattenpen kopen

   Wil je af van die vervelende wratten? Met de Formule-W wrattenpen behandel en verwijder je zelf wratten op je handen en voeten. De penapplicator is gemakkelijk in gebruik en bevat een sterk geconcentreerde gel. Let op: dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. Naast Formule-W verkopen we ook wrattenpennen van andere merken, zoals Excilor.

   Lees ons artikel over wratten om meer te weten te komen over het verwijderen van wratten. Liever persoonlijk advies? Laat je adviseren door onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   Formule-w wrattentinctuur kopen

   Op zoek naar Formule-W wrattentinctuur? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres! Met de wrattentinctuur behandel je wratten gemakkelijk zelf door de applicatievloeistof te druppelen op het gewenste oppervlak. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruikt dit product alleen als je goed geïnformeerd bent en lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

   Bekijk ook eens ons assortiment aan wrattenverwijderaars van andere merken, zoals Wortie, Wartner en EndWarts.

   Formule-w wrattenpen aanbieding

   Wil je een Formule-W wrattenpen kopen voor een voordelige prijs? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.