Sorteren

Sorteer
6 Resultaten
Zwitsal
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 10.65
Spaar 10 punten
€ 2.59
Spaar 2 punten
€ 10.65
Spaar 10 punten
€ 41.85
Spaar 41 punten
€ 41.85
Spaar 41 punten
€ 3.49
Spaar 3 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

Zwitsal billendoekjes kopen

Op zoek naar Zwitsal billendoekjes? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Het verschonen van je baby wordt een fluitje van een cent met deze zachte en vochtige billendoekjes. Naast Zwitsal verkopen we bij Etos ook andere merken billendoekjes, zoals Neutral, Huggies en Etos Eigen Merk. Ben je op zoek naar andere producten om je baby te verschonen? Bekijk dan ook ons assortiment luiers en luierbroekjes.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Zwitsal sensitive billendoekjes

De huid van een baby kan erg gevoelig zijn. De Zwitsal sensitive billendoekjes bieden daarom de perfecte verzorging voor de kwetsbare huid van jouw kleine. De doekjes bevatten een milde olie en lotion. Hierdoor ruiken ze lekker en zijn ze super zacht!

Zwitsal billendoekjes box

Wil je niet om de haverklap nieuwe billendoekjes hoeven halen of bestellen? Dan zijn onze multiverpakkingen perfect voor jou. Deze dozen zijn niet alleen erg handig, maar ook nog een super voordelig!

Zwitsal billendoekjes aanbieding

Zwitsal billendoekjes kopen voor een goede prijs? Houd dan de online aanbiedingen of de Etos folder  in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

 

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.