Voucher voorwaarden Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Wiebel boven de beer, vaar langs de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond.

Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en komt een grote gier je tegemoet lopen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en stap in het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig reusachtige dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Kom snel met je papa, mama, opa, oma en vriendjes leren over en spelen tussen de dieren. DierenPark Amersfoort beleef je midden in het land, midden in het bos!

Hoe werkt het?

Reserveer jouw bezoek vooraf

Reserveer je bezoek vooraf via de website, om drukte bij de entree te voorkomen. Je reserveert dan een tijdslot voor jouw aankomst in het park. Zo beleef je een leuk én veilig dagje uit in het bosrijke DierenPark Amersfoort. Hoe werkt het?

1. Ga naar www.dierenparkamersfoort.nl/plan-je-bezoek.

2. Klik op de button ‘Tijdslot reserveren’.

3. Doorloop de stappen en kies de datum en tijd waarop jij het park wil bezoeken.

4. Geef per ticketcategorie op hoeveel tickets je hebt aangeschaft, reken daarbij ook kinderen tot en met 2 jaar mee.

5. Je ontvangt jouw reserveringsticket(s) direct via de mail, neem je toegangsticket en reserveringticket mee op de dag van je bezoek. Tot snel tussen de dieren!

Ga voor meer informatie naar www.dierenparkamersfoort.nl.

Voorwaarden

Het ticket is te gebruiken t/m 31 december 2021 en is alleen geldig i.c.m. een reservering via www.dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek.

Iedere vorm van reproductie is verboden. Het ticket wordt bij aanbieden aan de ingang elektronisch gecontroleerd en geregistreerd.

Zorg er bij geprinte tickets voor dat de barcode goed leesbaar is. Let op: vouw de prints van de barcode niet dubbel en beschadig deze niet, hierdoor kan het ticket worden geweigerd

Een ticket is geldig voor één persoon

Etos en DierenPark Amersfoort zijn niet aansprakelijk bij verlies of diefstal van de ticket(s)

Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt

Dit ticket is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of elders verkregen entreebewijzen

Dit ticket is niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen of anderszins inwisselbaar.


Terug naar alle vouchers
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.