Voucher voorwaarden Toverland

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud.

Heb je altijd al gedroomd om te leren vliegen? Met Merlijn als leermeester heb je het zo onder de knie in zijn vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat! In de Garden Tour, de kruidentuin van Merlijn, maak je een rondrit langs bijzondere en fantasierijke planten. Met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging kun je in entreegebied Port Laguna écht toveren.

In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Waterratten kunnen zich uitleven met een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Ontdek ook de parkshow Aqua Bellatores: een waterspektakel vol stunts en indrukwekkende watereffecten. In Toverland beleeft iedereen gegarandeerd een betoverende dag.

Hoe werkt het?

1. Koop jouw entreetickets voor Attractiepark Toverland bij Etos (online of in de winkel).
2. Reserveer een bezoekdatum via www.toverland.com/etos (verplicht).
3. Bezoek Toverland en toon aan de ingang jouw entreetickets én reservering.

Voorwaarden

 • Entreetickets zijn dagelijks geldig van 20 april 2024 t/m 30 september 2024.
 • Vooraf reserveren van een bezoekdatum verplicht via www.toverland.com/etos.
 • Iedere vorm van reproductie is verboden. Het ticket wordt bij aanbieden aan de ingang elektronisch gecontroleerd en geregistreerd.
 • Zorg er bij geprinte tickets voor dat de barcode goed leesbaar is.
  Let op: vouw de prints van de barcode niet dubbel en beschadig deze niet, hierdoor kan het ticket worden geweigerd.
 • Dit ticket geldig voor één persoon.
 • Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 • Dit ticket is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of elders verkregen entreebewijzen.
 • Dit ticket is niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen of anderszins inwisselbaar.
 • Bij uitkoop of bij het bereiken van de maximumcapaciteit kan het zijn dat het niet meer mogelijk is voor een bepaalde dag te reserveren.

 

Terug naar alle vouchers

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.