Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken
Voel-je-goed-wijzer

voel-je-goed-wijzer

Goed nieuws! Nederland voelt zich ‘best wel lekker’. Zo blijkt uit het Etos voel-je-goed onderzoek dat we dit jaar uitvoerde. Wel is er ruimte voor verbetering. Zo is bijvoorbeeld overgewicht voor 31% van Nederland een issue, geeft 25% aan moeite te hebben met slapen en voelt 20% een gebrek aan energie. Wij willen je daarom helpen om lekkerder in je vel te zitten met onze voel-je-goed-wijzer! Met deze tips over gezondheid, balans, voeding, beweging en uiterlijk, leg je een sterke basis voor je fitgevoel!

Tip: download de voel-je-goed-wijzer. Zo heb je al onze tips altijd bij de hand!

Download wijzer

Hoe werkt de voel-je-goed-wijzer?

De voel-je-goed-wijzer is verdeeld over 5 pilaren die sterk met elkaar samen hangen: gezondheid, balans, voeding, beweging en uiterlijk. En is bedoeld als geheugensteuntje, een middel met tips om je lekker in je vel te laten zitten. Gebruik de tips als bouwsteentjes, waarmee je zelf bepaalt hóe, wanneer en in welke mate je ermee bouwt om je goed te voelen.

Artikel opslaan

Enkele cijfers uit het voel-je-goed onderzoek

Voldoende slaap en beweging. Gezond eten en drinken. Tijd voor ontspanning en rust. Het zijn stuk voor stuk invloedrijke factoren die bepalen hoe lekker we in ons vel zitten. Wij onderzochten – net als vorig jaar – hoe Nederland in zijn vel zit. Hoe voelen we ons, ten opzichte van vorig jaar, nu corona ons leven compleet omgooide? Verrassend goed, eigenlijk. Ondanks de pandemie geven we ‘ons welzijn’ het rapportcijfer 7,2. Nét iets hoger dan vorig jaar (een 7,1).


Lekker in je vel

Bij Etos willen we graag een bijdrage aan leveren dat iedereen lekker in zijn vel zit. Dit doen we met adviezen, tips en producten.

Meer gezondheidsproducten >
Meer ontspanningsproducten>
Meer verzorgingsproducten >
Meer sportartikelen >
voel-je-goed-wijzer

voel-je-goed-wijzer

De wijzer is een geheugensteuntje. Een middel dat je eraan herinnert om ‘op meerdere knoppen te kunnen drukken’ als het om welzijn gaat. Een ‘beginnershandleiding’ met een set samenhangende tips om je lekker in je vel te laten zitten. Plak de voel-je-goed-wijzer daarom op je badkamerspiegel, op je koelkast of in je agenda. Gebruik de 25 tips in deze gids als bouwsteentjes, waarmee je zelf bepaalt hóe, wanneer en in welke mate je ermee bouwt om je lekker in je vel te zitten.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.