Alles voor jou bij

Hét must-have boek voor de echte beauty lover ​​​​​​

Ben jij een echte beauty lover? Kom dan snel langs in een van de Etos winkels. Hier kun je exclusief het beauty bloggersboek bemachtigen. Voor dit boek hebben 5 bekende beauty bloggers de handen ineen geslagen. Het resultaat: het must-have beauty bloggers boek vol met tips en inspiratie op het gebied van beauty. En dit boek kan binnenkort op jouw boekenplank pronken. Wees er wel snel bij want het is een limited edition; een beperkte oplage en exclusief bij Etos. OP=OP!

Van beauty-amateur naar beauty-expert

Beauty-experts Vera Camilla Lucker, Cynthia Schultz, Debbie Zwiers, Serena Verbon en Lotte Nijborg nemen je in dit boek mee in de wereld van beauty. Ooit begonnen zij ook als amateurs maar inmiddels weten ze ongeveer alles wat er te weten valt over make-up en lichaams- en haarverzorging, en kennen ze het antwoord op bijna elke beautyvraag.

In dit boek delen ze hun kennis, beste tips & tricks, favoriete producten en geven ze je complete stappenplannen voor je make-up. Ook verklappen ze je hoe ze een goede balans in hun leven proberen te vinden, want daarvoor is de perfecte make-up alleen natuurlijk niet genoeg!

Grootste beauty resultaten in een handomdraai

Daarnaast toont make-up artist Xelly Cabau in onderstaande video hoe je op een niet al te ingewikkelde wijze grootste beautyresultaten kunt behalen. Do it yourself!

 

 

Tutorial 2

Ook benieuwd hoe je de perfecte visgraatvlecht maakt? Xelly legt het je in deze video uit!

 

 

Tutorial 5

Xelly geeft jou een aantal tips voor de perfecte partylook!

 

Exclusief bij Etos

Het boek ligt vanaf 9 oktober in de winkel. Helaas is er maar een beperkt aantal boeken beschikbaar en geldt er voor deze actie OP=OP. Dus grijp je kans en wees er snel bij om het beauty bloggersboek te bemachtigen. Bij besteding vanaf €15,- krijg je het beauty bloggersboek (t.w.v. €12,95) er gratis bij.