Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken

Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

Alternative text missing

Cadeauwijzer

Op zoek naar een cadeau? Een mooi cadeau uitzoeken, begint met de vraag: hoe laat ik iemand stralen? Kies je daar een cadeau met zorg en aandacht uit, dan krijgt een nagellak, een scheermes of een lippenstift een grotere betekenis. Bij Etos vind je nu de liefste decembercadeautjes. Mooi wat iets kleins kan doen.


Voor wie?

Cadeaus voor vrouwen

Cadeaus voor haar

Verras haar bijvoorbeeld met fijne beauty producten, een spannend cadeau of een accessoire voor in huis.

Shop cadeaus voor haar

Cadeaus voor mannen

Cadeaus voor hem

Verras hem met zijn favoriete gezichtsverzorging product, een sportaccesoire of een heerlijk luchtje.

Shop cadeaus voor hem

Cadeaus voor kinderen

Cadeaus voor kinderen

Verras de kleintjes met een leuk spel, knuffel of met een bad bruisbal.

Shop cadeaus voor kinderenSinterklaas cadeaus


Sinterklaas cadeaus


Sinterklaas cadeaus

Etos cadeauwijzer

Ben jij op zoek naar cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Of zoek je een verjaardagscadeau? Bij Etos vind je voor iedere gelegenheid een cadeau. Helemaal tijdens de feestdagen hebben we een extra uitgebreid cadeau assortiment. Maar ook voor Valentijns-, vader- én moederdag kan je bij Etos terecht voor de leukste cadeautjes! Bekijk snel al onze cadeaus.

Bij Etos haal je over het algemeen kleine, fijne, praktische producten. Maar wist je dat wij eigenlijk heel veel cadeautjes verkopen? Want als je iets met de zorg en aandacht uitkiest kan iets kleins als een nagellak, een zeepje of een lippenstift  een cadeau zijn met een grote betekenis. Mooi wat iets kleins kan doen!

Cadeauzoeker

Met onze cadeauvinder vind je altijd wel een leuk cadeau voor iemand bijzonder. Voor wie zoek jij een cadeau? Bekijk onze cadeau tips voor mannen, cadeau tips voor vrouwen of cadeau tips voor kinderen. Op zoek naar een klein cadeautje? Bekijk onze cadeauvinder voor kleine cadeautjes. Ook voor Valentijnsdag hebben wij de leukste valentijn cadeautjes voor je! Weet je niet wat je moet geven? Bekijk dan eens onze valentijn cadeautips!

Cadeau ideeën

Ben je op zoek naar nieuwe cadeau ideeën? Een origineel cadeau bedenken kan nog wel eens lastig zijn. Gelukkig ben je bij Etos ook aan het juiste adres voor heel wat cadeau inspiratie. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze gift sets. Dit is stiekem een hele goede cadeau tip, want met een giftset geef je niet één, maar meerdere producten cadeau! Ben je op zoek naar cadeau inspiratie, maar wil je graag tot een bepaald bedrag uitgeven? Bij Etos hebben we heel wat cadeau tips voor cadeaus tot €5, cadeaus tot €10, cadeaus tot €15 en cadeaus vanaf €20. Wil jij écht een origineel cadeau geven? Bekijk dan eens onze spannende cadeaus of sportieve cadeaus.

Cadeau tips

Alles kan een cadeau zijn zolang je het met zorg en aandacht uitkiest. Houd zij van make-up? Geef haar dan bijvoorbeeld een mooie lippenstift of nagellak. Is hij altijd bezig met zijn baard? Doe hem een lekkere baard olie cadeau. Of heeft hij juist geen baard? Geef hem dan een lekkere aftershave. Als je iets met zorg uitkiest kan alles al een leuk cadeau zijn. Bekijk onze geuren, giftsets of kindercadeaus voor cadeaus die altijd goed zijn om te geven!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.