Hoe kan ik mijn VVV cadeaukaart gebruiken bij Etos?

Waar kan ik online mijn VVV cadeaukaart inwisselen?
Je kan jouw VVV cadeaukaart inwisselen tijdens de laatste stap van het bestelproces. Let op: je kunt niet meer dan €50 aan VVV saldo inwisselen per bestelling. Het is daarom helaas niet mogelijk om met een VVV cadeaukaart te betalen met een waarde boven de 50 euro.

  • Is je bestelling hoger dan 50 euro? Dan kan je uiteraard het resterende bedrag betalen met één van de andere betaalmethoden.
  • Is je bestelling lager dan het bedrag op je VVV cadeaukaart? Dan kan je het resterende bedrag gebruiken bij een volgende bestelling. 

Wat gebeurt er als ik een bestelling geheel of deels retour die is betaald met een VVV cadeaukaart?
Je ontvangt automatisch een Etos cadeaubon van gelijke waarde op je e-mailadres. 

Wat gebeurt er als mijn bestelling (deels) geannuleerd wordt door Etos?
Je ontvangt automatisch een Etos cadeaubon van gelijke waarde op je e-mailadres. 

Kan ik meerdere VVV cadeaukaarten inwisselen?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt de betaling ook combineren met een Etos cadeaukaart. Let op: je kunt per bestelling maximaal €50 VVV saldo inwisselen.

Ik heb problemen met het verzilveren van mijn VVV cadeaukaart. Wat kan ik het beste doen?
Mocht er iets misgaan tijdens het bestellen, nadat de VVV cadeaukaart is ingewisseld, dan wordt het tegoed binnen 24 uur teruggestort.
Bij andere vragen kun je het beste contact opnemen met VVV.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.