3 Resultaten
Sanature

Filters

Sanature
Filter - Tampons
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
Promotie: Promotie voorwaarden: Sanature alle varianten, combineren mogelijk.
Normaal,
€ 3,09
Promotie: Promotie voorwaarden: Sanature alle varianten, combineren mogelijk.
Super,
€ 3,25
Promotie: Promotie voorwaarden: Sanature alle varianten, combineren mogelijk.
Mini,
€ 2,99

Sanature tampons kopen

Ben je op zoek naar Sanature tampons? Dan hoef je niet verder te zoeken. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan Sanature tampons. Wist je dat maar liefst 50% van de vrouwen met enige regelmaat last heeft van vaginale ongemakken? Daarom zijn de tampons van Sanature gemaakt van 100% katoen. Bescherm jezelf tijdens je menstruatie tegen doorlekken met tampons van Sanature. Ben je in de overgang? Dan zijn je menstruaties onregelmatig. Zorg er daarom voor dat je altijd een maandverbandje of een tampon bij je hebt. Zo ben je altijd voorbereid op onverwacht bloedverlies. Bekijk hier ons assortiment aan Sanature maandverband. Vlak voor én na je menstruatie kun je een inlegkruisje gebruiken om licht vaginaal bloedverlies op te vangen. Bekijk hier ons assortiment aan Sanature inlegkruisjes. Bekijk ook ons assortiment aan tampons van andere merken, zoals Yoni, Cottons en Etos Eigen Merk.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaar staan.

Sanature tampons aanbieding

Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje