Bausch+Lomb

Gun je ogen het allerbeste! Bausch+Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor harde en zachte contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen. Daarnaast zorgen de Bausch+Lomb Zachte Daglenzen voor een helder, goed zicht en zitten zeer comfortabel.

Bausch+Lomb verzorging

  • Bewezen formules voor het comfortabel dragen van contactlenzen
  • Reinigen, spoelen, desinfecteren en bewaren
  • Daglenzen: iedere dag weer schone, nieuwe lenzen met goed zicht!

Bausch+Lomb verzorgingsproducten en zachte lenzen

Bausch+Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor harde en zachte contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen. Diverse vloeistoffen kunnen echter niet compatibel zijn en niet alle vloeistoffen zijn veilig voor alle lenzen. Volg altijd de aanbevolen stappen voor een goede desinfectie en het aanbevolen draagschema.

Multi-Purpose solutions zijn ontwikkeld met gemak als uitgangspunt. De meeste producten bieden alles wat je nodig hebt in één fles. Bausch+Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor zachte contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen. Bausch+Lomb biedt producten voor alle ogen, of ze nu gevoelig zijn of niet.

Naast de verzorgingsproducten voor zachte lenzen heeft Bausch+Lomb ze ook voor vormstabiele zuurstofdoorlatende lenzen (RGP/Harde lenzen). Onze Boston productlijn biedt een compleet scala aan verzorgingsproducten voor harde contactlenzen, ontwikkeld om te voldoen aan je individuele lens-verzorgingsbehoeften. Hiermee houd je je harde contactlenzen schoon en je ogen gezond.

Naast de contactlensvloeistoffen kun je bij Etos ook zachte daglenzen van Bausch+Lomb kopen. De Bausch+Lomb Zachte Daglenzen hebben een verbeterd optisch ontwerp dat een scherp, helder zicht biedt – vooral in omstandigheden met weinig licht – een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag en gebruiksgemak. Deze daglens is al jaren één van de meest verkochte contactlenzen van Bausch+Lomb. De zachte daglenzen bieden alle voordelen van een daglens en nog veel meer – dit geeft jou de ultieme lensbeleving. Schone, nieuwe lenzen elke dag weer. Geen dagelijkse verzorging vereist; draag ze één dag en gooi ze dan weg. Comfort. Goed zicht. Gemak. Scherper, helder zicht, vooral ’s avonds.

Vraag de Etos specialist welke Bausch+Lomb producten geschikt zijn voor jou!

Tip: volg de aanbevolen stappen uit de bijsluiter om zo prettig mogelijk van je contactlenzen te genieten!


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.