Bausch + Lomb

Bausch+Lomb

De Bausch+Lomb Zachte Daglenzen zorgen voor een helder, goed zicht en zitten zeer comfortabel. Deze daglenzen zijn gemaakt van Hilafilcon B wat zorgt voor extra stevigheid van de lens. Het voordeel van daglenzen is dat je iedere dag weer een schone, nieuwe lens kunt gebruiken! De Bausch+Lomb Zachte Daglenzen zijn al jaren één van de meest verkochte contactlenzen van Bausch+Lomb.

Shop

De Bausch+Lomb Zachte Daglenzen hebben een verbeterd optisch ontwerp dat een scherp, helder zicht biedt – vooral in omstandigheden met weinig licht – een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag en gebruiksgemak. Deze daglens is al jaren één van de meest verkochte contactlenzen van Bausch+Lomb. Deze zachte dagcontactlenzen combineren een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag met een ongelooflijk scherp en helder zicht, vooral tijdens slechte lichtomstandigheden. De zachte daglenzen bieden alle voordelen van een daglens en nog veel meer – dit geeft jou de ultieme lensbeleving. Schone, nieuwe lenzen elke dag weer. Geen dagelijkse verzorging vereist; draag ze één dag en gooi ze dan weg. Comfort. Goed zicht. Gemak. Scherper, helder zicht, vooral ’s avonds.

Zachte daglenzen zijn de eerste daglenzen met High Definition Optics – een technologie die wazig zien, halo's en schitteringen helpt te verminderen in alle omstandigheden. Het resultaat is een scherp, helder zicht ongeacht tijd of plaats, en vooral in omstandigheden met weinig licht. De hele dag uitstekend draagcomfort De Bausch+Lomb Zachte Daglenzen bereiken een hoog draagcomfort door ComfortMoist Technologie – het unieke lensontwerp in combinatie met een innovatieve verpakkingsvloeistof. Het lensontwerp is uitzonderlijk dun, wat een opmerkelijk natuurlijk gevoel geeft op het oog. De langzaam vrijkomende verpakkingsvloeistof omhult de lenzen met een kussen van vocht – dit houdt je lenzen en dus ogen comfortabel tot het einde van de dag. - De hele dag een uitstekend draagcomfort, dat de voorkeur krijgt boven dat van concurrerende daglenzen. - High Definition Optics helpt wazig zien, halo's en schitteringen te verminderen in alle omstandigheden. Geen dagelijkse reiniging, verzorging of bewaren vereist; draag ze één dag en gooi ze dan weg.

Artikel opslaan

Bausch + Lomb

Iedere dag weer schone, nieuwe lenzen met goed zicht!

Bijna uitverkocht!
€ 17.95
-2,5,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-1,75,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-1,5, schuim
Spaar 17 punten
€ 17.95
-3,75,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-3,
Spaar 17 punten
Bijna uitverkocht!
€ 17.95
-3,5,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-3,25,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-1,25,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-2,75,
Spaar 17 punten
€ 17.95
-2,
Spaar 17 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.