Bepanthen

Bepanthen

Droge, kwetsbare of eczeem gevoelige huid? Ontdek Bepanthen!

shop Bepanthen

Artikel opslaan

The original way

Menig babybilletje wordt ermee ingesmeerd. Geërriteerde rode billetjes en gevoelige huidplooitjes zijn geen partij voor Bepanthen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, dus smeer dagelijks om de kwetsbare babyhuid te beschermen.

Bekijk hier ons gehele Bepanthen assortiment >

Can't handle the cold

Heb je droge of schrale wangen door guur of koud weer? Of juist last van kleine ruwe huidplekjes door buiten spelen? Als je deze insmeert voor het slapengaan zie je de volgende dag al dat Bepanthen zalf de huid verzacht.

Verkoudheid

Hatsjoe! Een fikse verkoudheid opgelopen? Naast een loopneus heeft de huid rondom je neus het ook zwaar te verduren. Een lik Bepanthen verzacht de geërriteerde huid én rekent af met je zere rode neus. Win-win!

Just smile

De herfst en winter kunnen letterlijk je glimlach wegnemen. De verandering van het weer zorgt voor droge en soms zelfs gescheurde mondhoeken. Een beetje Bepanthen in je mondhoeken verzacht de huid en laat je weer glimlachen. Ook fijn: helpt barstjes en jeuk tegen te gaan.

Barst!

Auw, de droge- en warme lucht van je vakantiebestemming kan het eelt op je hielen laten barsten. En dat doet pijn! Smeer je hielen in met Bepanthen en voorkom de nogal pijnlijke kloofjes en scheurtjes.

Do you like my new tattoo?

Een trekkerig gevoel van de huid? No more! Smeer wat Bepanthen op de plekjes om de huid extra vettig te houden. Ook handig voor als je net een tatoeage hebt laten zetten.

Littekens versoepelen

Kon je niet van dat puistje afblijven? Dikke kans dat je een klein litteken krijgt. Bepanthen verzorgt de nog prille huid en maakt het zacht zodat het litteken versoepelt.

Bepanthen

Beschermt, verzorgt en ondersteunt het natuurlijk huidherstel.

€ 11.29
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 11 punten
€ 13.75
creme
Spaar 13 punten
€ 5.29
zalf
Spaar 5 punten
€ 5.35
creme
Spaar 5 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.