Boldking

Flexibele mesjes van Boldking

De producten van Boldking zijn simpel, zo natuurlijk mogelijk geproduceerd en milieubewust verpakt. Neem het scheermes bijvoorbeeld. Kwalitatief en to-the-point. Gewoon drie flexibele mesjes met een non-slip houder. Alles wat je nodig hebt.

Shop

Scheerproducten zijn eigenlijk niet veel veranderd de afgelopen 100 jaar. Dezelfde mesjes met dezelfde verhaaltjes. Maar we zijn wel anders gaan scheren. Mannen scheren meer dan alleen hun gezicht. Of scheren hun gezicht juist helemaal niet meer. Ook vrouwen scheren nu wat ze willen. En hoe ze willen. Boldking zorgt ervoor dat iedereen z’n ding kan doen - wie je ook bent.

Het Boldking scheermes

Dit scheermes heeft héle flexibele mesjes die de vorm van gezicht en lichaam volgen. Zodat je alles kan scheren - en nooit een haartje mist. Ook zit er extra ruimte tussen de mesjes, waardoor zij makkelijk schoonspoelen.

Mesjes voor elke huid

Iedereen is verschillend - en daar houdt Boldking van. Het leven zou maar saai zijn anders. En omdat niet iedereen hetzelfde is, heeft Boldking verschillende mesjes voor verschillende huidtypes. Zo hebben ze mesjes voor de normale huid, gevoelige huid en zeer gevoelige huid. Bekijk het filmpje hieronder om meer te weten te komen over het verschil tussen deze mesjes.

Change your shave.

Ga voor de mesjes die het best bij jouw type huid passen.

€ 10.00
€ 10.00
€ 10.00
€ 12.00
€ 12.00
€ 15.00
€ 15.00
bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.