Cetaphil

Cetaphil is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, wetenschappers en experts, gericht op de bescherming van de vijf tekenen van de gevoelige huid: droge huid, irritatie, ruwe huid, trekkerige huid en een verzwakte huidbarrière.

Cetaphil verzorging

  • Wetenschappelijk onderbouwde verzorging voor de gevoelige huid
  • Cetaphil is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, wetenschappers en experts, en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid
  • Maakt gebruik van de beste ingrediënten, zoals niacinamide, panthenol en glycerine
  • Geschikt voor gezicht & lichaam


Ontdek het assortiment

Cetaphil milde huidreiniger

Voor het dagelijks mild reinigen, hydrateren en kalmeren van de normale, droge en gevoelige huid. Met een unieke combinatie van Glycerine, Vitamine B3 en Provitamine B5 voor optimale hydratatie tijdens het reinigen. Verwijdert vuil, make-up en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen: door middel van onze formule met micellaire technologie.

Cetaphil hydraterende crème

Klinisch bewezen langdurige en intense hydratatie gedurende 48 uur. Gemaakt voor gezicht en het hele lichaam: vochtinbrengende crème ideaal voor de droge en gevoelige huid; geschikt voor gezicht en lichaam. Herstelt de huidbarrière volledig in 1 week, en zorgt voor significante verbetering na 3 dagen. Daarnaast voorkomt de crème vochtverlies en helpt om de huid te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging.

Cetaphil pro intch control kalmerende huidreiniger

Een romige reiniger met een mix van 9 hydraterende ingrediënten en vitamine E om de zeer droge, gevoelige huid te kalmeren en te hydrateren. Werkt ook voor de behandeling van eczeemklachten: vermindert jeuk, irritatie en huidschilfers. Daarnaast versterkt deze reiniger en beschermt de gestresste huid door de gepatenteerde Filaggrine-technologie helpt om de vochtbarrière van de huid te herstellen en de gevoelige huid gehydrateerd en gezond te laten aanvoelen. Zorgt voor 24 uur hydratatie en blijft de huid hydrateren tot 24 uur na het wassen.

Cetaphil pro itch control hydraternde melk

Unieke combinatie van ceramiden en Filaggrine-technologie helpt om de huidbarrière te herstellen en de natuurlijke vochtbalans van de huid te verbeteren. Werkt ook voor de behandeling van eczeemklachten door jeuk, irritatie en huidschilfers te verminderen. 84% van de gebruikers merkten minder opflakkeringen van eczeem na gebruik. Deze melk versterkt en beschermt de eczeemgevoelige huid en verzacht de droge, jeukende en geïrriteerde huid en verbetert de hydratatie door de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen. Daarnaast verbetert het het vochtgehalte van de huid in slechts 2 uur en blijft 24 uur lang hydrateren

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.