Colgate

Colgate mondverzorging

Je glimlach is je kracht! Colgate heeft mondverzorgingsproducten die helpen om je gebit langer mooi en gezond te houden.

Shop

Een goede verzorging van je mond en gebit bestaat uit 3 stappen. Colgate heeft de juiste producten om je te helpen in je dagelijkse 2-minuten workout voor een gezond gebit en stralende lach!

  1. Tandenborstel
    Het is belangrijk om je borstel elke 3 maanden te vervangen om te voorkomen dat een bacteriën laag zich op je borstel opbouwt. Wanneer de borstelharen uit elkaar gaan staan, of als je herstelt van griep of verkoudheid is het sowieso tijd om te wisselen. Een nieuwe tandenborstel poetst tot 95% beter!

  2. Tandpasta
    Kies de juiste tandpasta afhankelijk van je behoeften. Een frisse tandpasta, een whitening tandpasta voor een stralende lach of een tandpasta die alleen de hoogstnodige ingrediënten bevat; je kunt bij Colgate terecht.

  3. Mondwater
    De laatste stap in je mondverzorgingsroutine is het spoelen met mondwater.

Colgate is wereldwijd het nummer 1 mondverzorgingsmerk. Colgate laat de wereld lachen door technologisch geavanceerde en klinisch bewezen mondzorg voor miljarden mensen wereldwijd. Een gezonde, prachtige glimlach helpt je om je zelfverzekerd te voelen en om het meeste uit elke dag te halen. Colgate gelooft dat wanneer je een kans hebt om je ambities te vervullen, je elke toekomst kan creëren die je maar wilt!

Colgate mondverzorging

Ontdek de Colgate mondverzorging die past bij jou!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.