Dr. Van der Hoog gezichtsmasker

Dr. Van der Hoog

Vanwege de huidproblemen van zijn vrouw, ging Dr. Pieter van der Hoog in 1913 op wereldreis. Als dermatoloog werkte hij op de meest exotische plekken. De eerste producten werden geïnspireerd op inheemse gebruiken. Ook nu worden de beste natuurlijke extracten gebruikt voor Dr. van der Hoog producten.

Hypoallergene verzorgingsproducten

De producten van de hypoallergene lijn zijn geschikt voor de gevoelige huid. De producten ondersteunen de huidbarrière en brengen de huid op de lange termijn in een betere conditie. De hypoallergene producten bevatten geen parfum, geen kleurstoffen en geen parabenen.

Hypoallergene reinigingsmelk

Geschikt om make-up te verwijderen. Reinigt de huid op milde wijze. De melk werkt verzachtend bij een rode, gevoelige en geprikkelde huid en ondersteunt het herstel van een ruwe en schrale huid.

milk
€ 8,59
lotion
€ 8,59
lotion
€ 8,09
creme
€ 21,19
creme
€ 17,49

Hypoallergene reinigingslotion

Een verfrissende lotion zonder alcohol. Verfrist en verzacht de huid door toevoeging van Pentavin. Geschikt om de huid te reinigen en te hydrateren.

Hypoallergene facewash

Een rijke crème reiniger die de huid op milde wijze schoonmaakt, bevat shea butter en avocado olie om de huid te verzachten en niet uit te drogen. Ondersteunt het herstel van de huid.

Hypoallergene dagcrème

De hypoallergene dagcrème is kalmerend en herstellend bij een rode, gevoelige, geprikkelde huid. Deze crème werkt perfect bij een huid die schraal en ruw is door weersinvloeden.

Promotie:
creme
Van € 3,49 voor € 2,44
creme
€ 17,49
creme
€ 3,49
creme
€ 16,65

Hypoallergene nachtcrème

Voor de nacht gebruik je de hypoallergene nachtcrème. Deze crème helpt de huidbarrière herstellen tijdens de slaap. ’s Morgens voelt de huid zacht en gekalmeerd aan.

Kalmerend krachtmasker

Bevat zwarte bes, rozemarijn en zonnebloemolie om de huid te kalmeren. Daarnaast zorgt aloë vera voor hydratatie. Ideaal om te gebruiken na een dag buiten zijn, wanneer de huid geprikkeld aanvoelt. Geschikt voor de gevoelige huid.

Welk product is jouw favoriet?

Shop nu alle producten uit de hypoallergene lijn!

lotion
€ 8,59
milk
€ 8,59
creme
€ 21,19
creme
€ 17,49
lotion
€ 8,09
Promotie:
creme
Van € 3,49 voor € 2,44
creme
€ 3,49
creme
€ 17,49
creme
€ 16,65
Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.