Dr. Van der Hoog

Dr. Van der Hoog

Vanwege de huidproblemen van zijn vrouw, ging Dr. Pieter van der Hoog in 1913 op wereldreis. Als dermatoloog werkte hij op de meest exotische plekken. De eerste producten werden geïnspireerd op inheemse gebruiken. Ook nu worden de beste natuurlijke extracten gebruikt voor Dr. van der Hoog producten.

Nieuwe huidverzorgingsproducten

Voor elk Dr. Van der Hoog product geldt dat het samengesteld wordt met zoveel mogelijk grondstoffen van natuurlijke oorsprong, dus ook voor onze 3 nieuwe huidverzorgingsproducten. De nieuwe Perfect Moisture, Rose Serum en Soothing Cream zijn geschikt voor normale, droge en vette huid en de huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het zijn producten met natuurlijke werkstoffen. Benieuwd welk product bij jou past?

Perfect Moisture

Speciaal voor de huid die tussen droog en vochtarm inzit én waarbij de huid soms tekenen van huidveroudering vertoont zoals fijne lijntjes of kleine pigmentvlekjes hebben we de Perfect Moisture! Deze crème herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Hierdoor vallen fijne lijntjes minder op en voelt de huid zacht aan terwijl de natuurlijke ingrediënten ervoor zorgen dat huidveroudering wordt tegengegaan.

Rose Serum

Het Rose Serum is perfect als je huid een levendige, frisse uitstraling mist of wanneer je huid er dof uitziet, droog aanvoelt of fijne lijntjes heeft. Dankzij het Rose Serum hoef je niet aan de slag met verschillende producten.

Rose serum biedt alles in één. Het Rose Serum zorgt voor glow, frisheid, zachtheid en volheid en vermindert tekenen van ouderdom zoals fijne lijntjes, een doffe huid en trekkerig gevoel. Het serum is ontwikkeld voor de jonge huid jaar die nog geen behoefte heeft aan zware oliën of heftige anti-aging ingrediënten zoals retinol.

De textuur van het Rose Serum geeft een heerlijk huidgevoel, doordat het serum snel intrekt. Het geeft de huid direct een mooie glow en laat deze er frisser uitzien. Het serum bevat een selectie van van werkzame stoffen zoals rozenextract, dat de eigenschap heeft om de huid jong te houden en een boost te geven. Het toegepaste squaleen verzacht fijne lijntjes en hydrateert de huid intensief.

Soothing Cream

Soothing Cream is de oplossing voor vrouwen met een onregelmatige huid met puistjes en rode plekjes. Soothing Cream bevat kalmerende niacinamide, een ingrediënt dat in staat is de huid te verbeteren en herstellen. Puistjes gaan sneller weg, pigmentplekjes vervagen en roodheid van de huid wordt minder. De huid voelt direct fris en egaal aan. Producten tegen onzuiverheden maken de volwassen huid vaak droog en gevoelig. Producten voor de rode, gevoelige huid doen niet voldoende tegen onzuiverheden en zijn te vet. Soothing Cream lost dit probleem op.

Soothing Cream zit tussen crème en serum in. Het smeert dun uit en voelt niet vet aan. Soothing Cream bevat geen uitdrogende of ontvettende bestanddelen. Op termijn is zicht- en voelbaar dat de huid rustiger en egaler is. Soothing Cream is zowel geschikt voor de vette, normale en zelfs drogere huidtypes, vanwege rijstzetmeel dat pas actief wordt zodra het in contact komt met talg op de huid.

Hypoallergene verzorgingsproducten

De producten van de hypoallergene lijn zijn geschikt voor de gevoelige huid. De producten ondersteunen de huidbarrière en brengen de huid op de lange termijn in een betere conditie. De hypoallergene producten bevatten geen parfum, geen kleurstoffen en geen parabenen.

Hypoallergene reinigingsmelk

Geschikt om make-up te verwijderen. Reinigt de huid op milde wijze. De melk werkt verzachtend bij een rode, gevoelige en geprikkelde huid en ondersteunt het herstel van een ruwe en schrale huid.

Hypoallergene reinigingslotion

Een verfrissende lotion zonder alcohol. Verfrist en verzacht de huid door toevoeging van Pentavin. Geschikt om de huid te reinigen en te hydrateren.

Hypoallergene facewash

Een rijke crème reiniger die de huid op milde wijze schoonmaakt, bevat shea butter en avocado olie om de huid te verzachten en niet uit te drogen. Ondersteunt het herstel van de huid.

Hypoallergene dagcrème

De hypoallergene dagcrème is kalmerend en herstellend bij een rode, gevoelige, geprikkelde huid. Deze crème werkt perfect bij een huid die schraal en ruw is door weersinvloeden.

Hypoallergene nachtcrème

Voor de nacht gebruik je de hypoallergene nachtcrème. Deze crème helpt de huidbarrière herstellen tijdens de slaap. ’s Morgens voelt de huid zacht en gekalmeerd aan.

Welk product is jouw favoriet?

Shop nu alle producten uit de hypoallergene lijn!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.