Dulcolax

Dulcosoft

Dulcosoft verlicht de verstopping op milde wijze. Op basis van Macrogol, zonder smaakstoffen, suiker-, gluten-, en zoutvrij

shop nu

Wat is obstipatie?

Obstipatie (verstopping) is een probleem van het spijsverteringskanaal. Je merkt dit meestal door een vermindering van de stoelgangfrequentie en moeite met naar de toilet te gaan.

Wat helpt tegen obstipatie?

Wanneer de ontlasting harder en minder dan normaal is, en het dus moeilijker wordt om ontlasting te hebben, bestaan er verschillende oplossingen om te helpen. Indien meer drinken en aangepaste en betere voeding maatregelen niet voldoende zijn, dan kan Dulcosoft® een zachte, milde en doeltreffende verlichting bieden bij obstipatie. Dulcosoft® is een laxeermiddel op basis van Macrogol 4000. Het verlicht op een natuurlijke wijze en verzacht de stoelgang in 24 à 72 uur. Dulcosoft® is beschikbaar als drank of als poeder voor drank. Het heeft een neutrale smaak, bevat geen smaakstoffen en kan worden gemengd met je favoriete drank (warm of koud) naar keuze. Het bevat geen suiker of zout en is glutenvrij.

Dulcosoft:

  • Laxeermiddel op natuurlijke wijze, op basis van Macrogol 4000
  • Zonder smaakstoffen
  • Geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven**
  • Suikervrij, dus geschikt voor diabetici
  • Glutenvrij
  • Zoutvrij dus geschikt voor natriumarm dieet
  • Poeder geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Drank vanaf 2 jaar*.

* Gebruik bij kinderen onder de 8 jaar moet gebeuren onder toezicht van een arts.
* * Als je zwanger bent of borstvoeding geeft is het raadzaam om een arts te raadplegen voor dat je Dulcosoft® gaat gebruiken.

Dulcosoft is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Niet langer dan 28 dagen achter elkaar gebruiken.

Shop Dulcosoft

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.