Gladskin

Gladskin

Een revolutionaire doorbraak in de aanpak van huidproblemen

Op onze huid leven miljarden bacteriën. De meeste beschermen en voeden de huid, maar een aantal veroorzaken zogenaamde ‘’inflammatoire’’ huidproblemen, zoals eczeem, acne en rosacea. Gladskin is de eerste die alleen deze slechte bacteriën aanpakt en de goede met rust laat.

Shop

De unieke werking van Gladskin

Op de huid leven miljarden bacteriën. De meeste hiervan zijn goed en beschermen de huid, maar er zijn ook bacteriën die huidproblemen veroorzaken. Één bacterie veroorzaakt en verergert met name veel zogenaamde inflammatoire huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea en scheerirritatie: de staphylococcus aureus.

De Gladskin producten, met het unieke enzym Staphefekt, zijn de eerste ter wereld waarmee alleen de slechte staphylococcus aureus bacterie aangepakt wordt en de goede bacteriën- die essentieel zijn voor een gezonde huid- met rust gelaten worden. Het microbioom, ofwel onze huidflora, kan hierdoor weer terug in balans raken.

Het resultaat: vermindering van jeuk, roodheid, puistjes en huidirritatie, vaak al binnen enkele dagen.

Artikel opslaan

Als meest relevante innovatie van europa in 2018, levert Gladskin als eerste een revolutionaire doorbraak in de aanpak van huidproblemen veroorzaakt door de staphylococcus aureus bacterie.

Het Gladskin assortiment

Gladskin levert een effectieve aanpak voor mensen met huidproblemen welke het gebruik van middelen met ongewenste bijwerkingen in veel gevallen kan beperken of voorkomen.

Alle producten in de actieve productlijn bevatten het revolutionaire enzym staphefekt™ en zijn zorgvuldig ontwikkeld ter vermindering van huidproblemen. Deze lijn bestaat uit de Acne gel 15ml ( vermindert puistjes, roodheid en ontstekingen), de Eczema Cream 15ml (vermindert jeuk en roodheid. Hydrateert de huid), de Eczema Gel 15ml (vermindert jeuk en roodheid), de Rosacea Cream 15ml (vermindert roodheid en branderig gevoel. Hydrateert de huid), de Rosacea Gel 15ml (vermindert roodheid en branderig gevoel) en de Shaving Irritation gel 15ml (vermindert huidirritatie na scheren/waxen/epileren)

Naast deze lijn van actieve producten heeft Gladskin ook een productcategorie van microbioom-vriendelijke verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze productlijn bestaat uit een Daily care cream (neutrale moisturizer), een Face Wash ( reinigt en hydrateert uw huid) en een Scrub (verwijderd dode huidcellen en verzacht de huid).

Deze producten combineren perfect met de actieve productlijnen, en verzorgen samen een volledige routine voor de gevoelige huid!

Gladskin producten:

  • Ondersteunen het herstel van de bacteriële huidbalans
  • Bevatten geen alcohol, benzoyl peroxide, parfum of salicylzuur
  • Zijn een veilige oplossing voor huidproblemen zonder corticosteroïden of antibioticum en geschikt voor langdurig gebruik

Gladskin's assortiment

Ontdek de hele verzorgingslijn Gladskin!

€ 17.95
medisch hulpmiddel, gel
Spaar 17 punten
Bijna uitverkocht!
€ 19.49
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 19 punten
€ 19.49
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 19 punten
€ 14.95
gel
Spaar 14 punten
€ 19.95
creme
Spaar 19 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.