Gladskin

Het medisch hulpmiddel dat de strijd aangaat met inflammatoire huidaandoeningen als Acne, Rosacea en Eczeem.

Gladskin skincare

  • Medisch hulpmiddel tegen inflammatoire huidaandoeningen
  • De geavanceerde technologie breekt de celwand van slechte bacteriën af en behoudt alleen goede die nodig zijn voor een gezonde huid
  • Geen alcohol, benzoyl peroxide, parfum of salicylzuur
  • Geschikt voor gevoelige huid

Oplossing voor inflammatoire huidaandoeningen

Onze huid bestaat uit een uniek microbioom en in dat bioom leven miljarden bacteriën. De meeste hiervan zijn goed en beschermen de huid, maar er zijn ook bacteriën die huidproblemen veroorzaken. Één bacterie veroorzaakt en verergert met name veel zogenaamde inflammatoire huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea: de Staphylococcus aureus bacterie. De producten van Gladskin bevatten als eerste het unieke - in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) ontwikkelde - enzym Staphefekt™.

De revolutionaire Staphefekt™ technologie

De revolutionaire technologie Staphefekt™ is speciaal ontwikkeld om de Staphylococcus aureus bacterie te doden terwijl het alle goede bacteriën met rust laat. Het heeft als unieke eigenschap dat het gericht alleen de celwand van de Staphylococcus aureus bacterie afbreekt waardoor deze bacterie direct uit elkaar valt- als een ballon die lek geprikt wordt! Het resultaat: klinisch bewezen vermindering van jeuk, roodheid, puistjes en huidirritatie, vaak al binnen enkele dagen.

Onderzoek bevestigt positieve resultaten

Gladskin levert als eerste een revolutionaire doorbraak in de aanpak van inflammatoire huidproblemen veroorzaakt door de Staphylococcus aureus bacterie. Een recente studie uit 2021* heeft aangetoond dat een crème die het actieve Staphefekt enzyme bevat, een veilige en effectieve oplossing biedt en binnen enkele dagen verbetering laat zien in de verstoring van het microbioom. De studie laat zien dat: 65% van de gebruikers een significante verbetering binnen drie dagen ervoer en 91% ervoer zelfs een significante verbetering binnen zeven dagen! Na 14 dagen gebruik van de crème was de kwaliteit van leven verbeterd voor 100% van de kinderen en 95% van de volwassenen. *Moreau M, Seité S, Aguilar L, et al. (2021). Topical S. aureus-targeting endolysin significantly improves symptoms and QoL in individuals with atopic dermatitis.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.