Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   25 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 13.65
   geneesmiddel, tablet
   € 13.09
   tablet
   € 13.79
   tablet
   € 10.59
   geneesmiddel, druppels
   € 4.49
   geneesmiddel, tablet
   € 13.65
   geneesmiddel, tablet
   € 3.50
   druppels
   € 15.95
   geneesmiddel, spray
   € 15.69
   medisch hulpmiddel, lotion
   € 9.99
   geneesmiddel, tablet
   € 5.99
   geneesmiddel, spray
   € 11.95
   geneesmiddel, druppels
   € 10.49
   tablet
   € 9.95
   tablet
   € 12.49
    ,
   € 12.05
   medisch hulpmiddel, druppels
   € 10.39
   geneesmiddel, tablet
   € 8.99
   geneesmiddel, lotion
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Hooikoortsmiddelen kopen

   Het is weer zover, de pollen zweven weer door de lucht en jij bent in de weer met zakdoekjes, tabletten en neussprays tegen hooikoorts. Dat je graag iets wilt gebruiken om de symptomen te onderdrukken is duidelijk, maar wat is fijn voor jou? Wij helpen je! Hooikoorts is een van de meest voorkomende allergieën. Daarom heeft Etos een ruim assortiment aan zelfzorgmiddelen tegen hooikoorts van diverse merken, zoals Prevalin, Reactine en Allerfre. Bij Etos vind je hooikoorts-tabletten, hooikoortsneusspray en hooikoortsoogdruppels.

   Heb je hooikoorts en ga je eropuit? Check dan eerst onze actuele pollenradar en weet waar en wanneer de meeste pollen in de lucht hangen.

   Let op: veel middelen tegen hooikoorts zijn geneesmiddelen. Gebruik geneesmiddelen alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de maximaal toegestane dagelijkse hoeveelheid.

   Hooikoorts-tabletten kopen 

   Hooikoorts-tabletten zijn gemakkelijk mee te nemen en zorgen voor verlichting van klachten. De hooikoorts-tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen van 10, 14, 20, 21 en 30 stuks. Hooikoorts-tabletten kunnen als bijwerking een suf gevoel geven. Als je weet dat je suf wordt van hooikoortspillen, dan kun je een pil in de avond innemen. Je kunt ook hooikoortspillen gebruiken als de hooikoorts al toegeslagen is. Of kies ervoor om een hooikoortspil te slikken ongeveer een uur voordat je de klachten verwacht. Etos heeft een ruim assortiment aan hooikoorts-tabletten van diverse merken, zoals PrevalinAllerfre en Etos Eigen Merk.

   Neussprays tegen hooikoorts kopen

   Naast hooikoorts-tabletten heeft Etos een ruim assortiment aan hooikoortsneussprays van diverse merken. Een neusspray voor hooikoorts kun je gebruiken als je vooral last hebt van een verstopte neus, een loopneus of niesbuien. Dit kan de symptomen gelukkig verlichten. Bij ons vind je verschillende soorten neussprays tegen hooikoorts, zoals een neusspray met antihistamine, neusspray met natriumcromoglicaat, neusspray met microgel en neusspray met corticosteroïden

   Oogdruppels tegen hooikoorts kopen 

   Heb je last van jeukende en tranende ogen door hooikoorts? Dan kun je hier oogdruppels voor gebruiken. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan oogdruppels tegen hooikoorts van diverse merken, zoals Prevalin en A. Vogel. Heb je contactlenzen? Niet alle hooikoortsoogdruppels zijn geschikt voor lensdragers. Lees daarom voor gebruik de bijsluiter. Met de hooikoortsoogdruppels van Carelastin kun je bijvoorbeeld je lenzen na een kwartier weer in doen.

   Twijfel je of je verkouden bent of last hebt van hooikoorts? In ons artikel over hooikoorts leggen we je haarfijn uit wat precies het verschil is tussen een verkoudheid en hooikoorts. Blijkt het toch een verkoudheid te zijn? Bekijk dan hier ons assortiment aan neussprays en neusdruppels.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.