welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  filter - Hooikoorts
  filter - Prijs
  25 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 13.09
  tablet
  Promotie:
  van € 15.69 voor € 13.34
  medisch hulpmiddel, lotion
  € 13.79
  tablet
  € 4.99
  geneesmiddel, spray
  € 10.59
  geneesmiddel, druppels
  € 5.99
  geneesmiddel, spray
  € 11.95
  geneesmiddel, druppels
  € 10.99
  geneesmiddel, lotion
  € 10.49
  tablet
  € 10.39
  geneesmiddel, tablet
  € 2.99
  geneesmiddel, tablet
  € 4.49
  geneesmiddel, tablet
  € 15.95
  geneesmiddel, spray
  € 10.69
  geneesmiddel, tablet
  € 13.65
  geneesmiddel, tablet
  € 8.99
  geneesmiddel, lotion
  € 3.50
  druppels
  € 6.39
  tablet
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Zelfzorgmiddelen tegen hooikoorts kopen

  Het is weer zover, de pollen zweven weer door de lucht en jij bent in de weer met zakdoekjes (link) en medicijnen tegen hooikoorts. Dat je graag iets wilt gebruiken om de symptomen te onderdrukken is duidelijk, maar wat is fijn voor jou? Wij helpen je! Hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën. Daarom heeft Etos een ruim assortiment aan zelfzorgmiddelen tegen hooikoorts van diverse merken, zoals Prevalin, Reactine en Allerfre. Bij Etos vind je hooikoorts tabletten, hooikoorts neusspray en hooikoorts oogdruppels.

  Heb je hooikoorts en ga je erop uit? Check dan eerst onze actuele pollenradar en weet waar en wanneer de meeste pollen in de lucht hangen.

  Let op: veel middelen tegen hooikoorts zijn geneesmiddelen. Gebruik geneesmiddelen alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de maximaal toegestane dagelijkse hoeveelheid. 

  Hooikoorts tabletten kopen

  Hooikoorts tabletten zijn gemakkelijk mee te nemen en zorgen voor verlichting. De hooikoorts tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen van 10, 14, 20, 21 en 30 stuks. Hooikoorts tabletten kunnen als bijwerking een suf gevoelg geven. Als je weet dat je suf wordt van hooikoorts pillen, dan kun je een hooikoorts pil in de avond innemen. Je kunt ook hooikoorts pillen gebruiken als de hooikoorts al toegeslagen is. Je kunt er ook voor kiezen om een hooikoorts pil in te nemen, een uur voordat je klachten verwacht. Etos heeft een ruim assortiment aan hooikoorts tabletten van diverse merken, zoals Prevalin, Allerfre en Etos Eigen Merk.

  Hooikoorts neusspray kopen

  Naast hooikoorts tabletten heeft Etos een ruim assortiment aan hooikoorts neusspray van diverse merken. Een neusspray voor hooikoorts kun je gebruiken als je vooral last hebt van een verstopte neus, een loopneus of niesbuien. Bij ons vind je verschillende soorten hooikoorts neussprays, namelijk neusspray met antihistamine, neusspray met natriumcromoglicaat, neusspray met microgel en neusspray met corticosteroïden.

  Hooikoorts oogdruppels kopen

  Heb je last van jeukende en tranende ogen door hooikoorts? Etos heeft een ruim assortiment aan hooikoorts oogdruppels van diverse merken, zoals Prevalin en A. Vogel.

  Heb je contactlenzen? Niet alle hooikoorts oogdruppels zijn geschikt voor lensdragers. Lees dan voor gebruik de bijsluiter. Met de hooikoorts oogdruppels van Carelastin kun je bijvoorbeeld je lenzen na een kwartier weer in doen.

  Twijfel je of je verkouden bent of last hebt van hooikoorts? In ons artikel over hooikoorts leggen we je haarfijn uit wat precies het verschil is tussen een verkoudheid en hooikoorts. Blijkt het toch een verkoudheid te zijn? Bekijk dan hier ons assortiment aan neussprays en neusdruppels.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.