GUM

Zelfs de beste tandenborstel kan de kleine ruimtes tussen jouw tanden niet schoonmaken. Bij GUM maken wij geweldige borstels met lange, spits toelopende borstelharen die de moeilijk bereikbare plekjes in jouw mond goed reinigen.

GUM mondverzorging

  • Volledige reiniging waar de tandenborstel alleen niet bij kan
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Borstels van hoge kwaliteit


Interdentale reiniging

Is interdentale reiniging echt voor iedereen? Ja, hiermee kun je schoonmaken waar je tandenborstel er alleen niet bij kan. Hoewel tandenpoetsen ook essentieel is, hebben onderzoeken aangetoond dat een tandenborstel slechts een deel van de tandplak verwijdert. Al het voedsel en de tandplak die tussen je tanden zit, blijft onaangeroerd en kan de oorzaak zijn van een slechte adem en veel problemen met de mondgezondheid. Voor volledige zelfzorg en een extra fris schoon gevoel de hele dag door, is het verstandig een interdentale rager bij de hand te houden naast je tandenborstel en regelmatig tussen je tanden te reinigen. GUM interdentale ragers en rubberen microborstels zijn het gebruiksvriendelijke alternatief voor flosdraad. Ze zijn allemaal ontworpen voor comfort en gebruiksgemak voor tandvlees en tanden. Dankzij de zachte, ergonomische handgrepen kunnen ze gemakkelijk rond de mond worden bediend. Ze hebben allemaal zachte rubberen koppen of gecoate afgeronde uiteinden. Hun extra zachte borstelharen zorgen voor een aangename, diepere reiniging. Sommigen masseren zelfs je tandvlees.

Hier zijn een paar tips voor het gebruik van interdentale borstels:

  • Interdentale borstels zijn het beste voor wanneer je brede openingen tussen de tanden hebt waar een flosdraad vuil niet effectief kan verwijderen.
  • Interdentale borstels zijn nuttig voor mensen met tandheelkundige bruggen of beugels.
  • Interdentale borstels kunnen helpen bij het voorkomen van plaque-opbouw rond vullingen, holtes, enz.
  • Een L-vormige interdentale borstel is het meest effectief voor het reinigen tussen kiezen.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.