HT One

HT One

Controle over je eigen gezondheid! Ht One TD Gluco Bloedglucose-controlesysteem. Dit complete startpakket bevat een meter, 10 teststrips, prikpen, 10 lancetten en een bewaartasje. Ht One TD Gluco is een gebruiksvriendelijke meter, welke zorgt voor nauwkeurige meetresultaten.

Shop

Ht One TD Gluco is een betrouwbare bloedglucose-meter (Nederlands merk - TUV Rheinland gecertificeerd) Een gezonde levensstijl is van levensbelang en alleen u heeft controle over uw eigen gezondheid. Voor mensen met (aanleg voor) Diabetes type 2 is het van groot belang om precies te weten wat de bloedglucosewaarden zijn. Regelmatig controleren is daarom heel erg belangrijk, maar dan moet u wel 100% kunnen vertrouwen op de gemeten resultaten. Ht One staat voor aandacht, zekerheid en technisch geavanceerde producten die het leven met diabetes betrouwbaar, inzichtelijk en zo comfortabel mogelijk maken.

Artikel opslaan

Glucosemeter instructie:

Meetresultaten downloaden naar uw smartphone:

Prikapparaat gebruiken:

HT One

Shop nu HT One

Bijna uitverkocht
€ 18.95
medisch hulpmiddel,
Spaar 18 punten
€ 15.39
medisch hulpmiddel,
Spaar 15 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.