HT One

Ht One TD Gluco is een compleet bloedglucose-systeem. Een eenvoudig te gebruiken meter inclusief 10 teststrips, een prikpen, 10 lancetten en een mooie opbergetui.

HT One TD Gluco

  • Gebruiksvriendelijke meter met een mooi groot verlicht LCD-display, uitslag binnen 5 seconden
  • Ondersteunende instructievideo's en handleidingen in 4 talen (Nederlands, Engels, Duits & Frans)
  • Klantenservice: persoonlijke ondersteuning
  • Connectie mogelijk via Bluetooth met GlucoCheck App om meetresultaten te managen
  • Vergoed door alle zorgverzekeraars

Glucosewaarden monitoren

Ruim 1,2 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes, waarvan zeker 1 miljoen diabetes type 2. Elke week komen er 1.000 bij! Negen op de tien mensen hebben diabetes type 2. Diabetes type 2 komt vaak door overgewicht en/of te weinig bewegen, op oudere leeftijd of is erfelijk bepaald. Sinds 1 januari 2021 worden alle diabeteshulpmiddelen vergoed vanuit de hulpmiddelenzorg. Type 1/type 2 patiënten met een bepaalde indicatie (insuline – en/of medicatie-afhankelijk) krijgen deze medische hulpmiddelen vergoed via de zorgverzekeraar. Dat wil zeggen dat het overgrote deel van deze type 2 patiënten dit soort hulpmiddelen niet meer vergoed krijgt. Juist ook voor deze doelgroep is het belangrijk om de glucosewaarden te blijven monitoren op gebruiksvriendelijke en betaalbare wijze.

HT One biedt een betaalbaar diabetes assortiment voor iedereen! HT One TD Gluco biedt een compleet startpakket, inclusief meter, prikpen, 10 teststrips/10 lancetten en een bewaartasje, aangevuld met diverse handleidingen in 4 talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans). Aangevuld met HT One TD Gluco teststrips en HT One lancetten. Voor iedere meting is het advies ook een nieuwe lancet te gebruiken.

 

 

Glucosemeter instructie


Meetresultaten downloaden naar uw smartphone 

Prikpen gebruiken

Klik hier voor de gebruikersvideo's op de website van HT One in 4 talen.

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.