Isla

Bescherm effectief je stem en keel met Isla pastilles. De keelpastilles ondersteunen bij kriebelhoest, kortdurende heesheid, uitgedroogde slijmvliezen en zwaarbelaste stembanden.

Isla pastilles voor keel en stem:

  • Bevat een speciaal extract van IJslands mos, deze beschermt de slijmvliezen
  • Suikervrij (behalve Isla moos)
  • Kan ook gebruikt worden tijdens zwangerschap

Artikel opslaanVoor keel én stem

Isla pastilles zorgen voor keel en stem. De keelpastilles ondersteunen bij kriebelhoest, kortdurende heesheid, uitgedroogde slijmvliezen (bijv. veroorzaakt door droge lucht van airco) en zwaarbelaste stembanden. Het werkzame bestanddeel IJslands Mos legt een beschermend laagje over de slijmvliezen in de mond- en keelholte, waardoor deze sneller kunnen herstellen en worden beschermd tegen een droge lucht en ziektekiemen. De pastilles zijn verkrijgbaar in 3 smaken (moos, mint en cassis) en kunnen zowel preventief als curatief gebruikt worden.

Isla medic acute keelpastilles

Isla medic acute keelpastilles zorgen voor keel en stem. De keelpastilles verlichten snel verkoudheids- en keelklachten in mond en keel, zoals kriebelhoest, kortdurende heesheid, keelpijn en pijn bij het slikken. De keelpastilles met IJslands mos en het Hydrogelcomplex, dat o.a. bestaat uit Hyaluronzuur, beschermen effectief de slijmvliezen in de mond- en keelholte. De pastilles zijn verkrijgbaar in kruidensmaak en citrus- honingsmaak en kunnen zowel preventief als curatief gebruikt worden vanaf 6 jaar.

Isla junior keelpastilles

Isla junior keelpastilles zijn speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. De keelpastilles verlichten de typische verkoudheids- en keelklachten zoals kriebelhoest en kortdurende heesheid, uitgedroogde slijmvliezen in de mond en keel (door een verstopte neus) en hieruit voortkomende klachten als keelpijn en pijn bij het slikken. isla® junior bevat IJslands Mos, Vitamine C, Calcium Pantothenaat (vitamine B5) en Zink. Bij het opzuigen van de keelpastille lost het extract van IJslands Mos op en verdeelt het zich als een balsem over de slijmvliezen in mond- en keelholte, die daardoor beschermd worden tegen irritatie en andere invloeden van buitenaf. De keelpastilles zijn suikervrij en tandvriendelijk getest. De lekkere aardbeiensmaak van isla® junior is speciaal afgestemd op kinderen.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.