Kabrita opvolgmelk

Kabrita

Als je aan melk denkt, denk je waarschijnlijk aan melk van de koe. Maar ook andere melksoorten worden steeds bekender, zoals geitenmelk. Wist je bijvoorbeeld dat er ook opvolg- en peutermelk bestaat op basis van geitenmelk? Kabrita heeft al meer dan 75 jaar ervaring en maakt kindervoeding op basis van geitenmelk.

Wat is Kabrita?

Melk is goed voor elk, maar er zijn nogal wat keuzes als je overstapt naar flesvoeding*. Heb je al eens gedacht aan geitenmelk voor je kindje?

In veel landen drinken mensen van oudsher meer geitenmelk dan koemelk. Ook in ons land wordt geitenmelk steeds meer ontdekt. Kabrita heeft al meer dan 75 jaar ervaring en maakt flesvoeding op basis van geitenmelk, die bij geselecteerde Nederlandse geitenboeren vandaan komt.

De geitenmelk, die aan de basis staat van Kabrita flesvoeding, heeft een heleboel eigenschappen die de opvolgmelk tot een vriendelijk en voedzaam alternatief maken. Kabrita combineert de natuurlijke mildheid van Nederlandse geitenmelk met waardevolle voedingsstoffen zoals geiten wei-eiwit, DHA Omega-3 vetzuren** en voedingsvezels. Uiteraard voldoen Kabrita opvolgmelk en peutermelk aan alle wettelijke voorschriften voor flesvoeding. Het is een veilig en compleet alternatief op basis van geitenmelk, geschikt voor elke gezonde baby op het moment dat je overstapt op flesvoeding.

En de smaak? Flesvoeding op basis van geitenmelk heeft géén typische geitensmaak, maar is juist mild en zacht van smaak.

Goed om te weten

Heeft je kindje een medisch vastgestelde koemelkallergie of lactose-intolerantie, dan is flesvoeding op basis van geitenmelk geen goed alternatief. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor, maar overleg bij twijfel altijd eerst met je (consultatiebureau)arts.

Papjes en knabbels

En voor als je baby gaat snacken: Kabrita heeft ook granenpapjes en glutenvrije krokante maisknabbels – lekker natuurlijk en van de geit.

*Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

**Net als andere opvolgmelken

Kabrita

Bekijk hier ons gehele assortiment aan Kabrita producten.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.