tiener

Louis Widmer: Skin Appeal

Acné of puistjes? Weg ermee! De Skin Appeal producten van Louis Widmer verzorgen je onzuivere huid in een minuut.

Artikel opslaan

Veel jongeren krijgen tijdens de puberteit te maken met een onzuivere huid. Heb jij een onzuivere, vette of gemengde huid en ook last van overtollig talg? Dan is het heel belangrijk om deze onzuiverheden op tijd aan te pakken om nog meer schade aan de huid te voorkomen. Probeer daarom de Skin Appeal producten van Louis Widmer. Speciaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Deze reinigende en verzorgende producten bezorgen jou een zuivere huid in drie makkelijke stappen!

  • Stap 1: Reinigen
    Maak je gezicht eerst goed schoon met de Lipo Sol Mousse.

  • Stap 2: Zuiveren
    Gebruik vervolgens de Peeling en/of de Lipo Sol Tonic om je gezicht te zuiveren.

  • Stap 3: Verzorgen
    Verzorg tot slot je huid met een verzorgingsproduct. Dit zijn de Sebo Fluid, Skin Care Gel, Skin Care Stick of Coverstick.

Dermatologische huidverzorging uit Zwitserland

De dermatologische huidverzorgingsproducten van Louis Widmer zijn met zorg samengesteld en bevatten alleen ingrediënten met een bewezen werking. Je kunt er dus op vertrouwen dat als je een product op de juiste manier gebruikt, je huid er echt beter van wordt. Of het nu gaat om een extreem droge en gevoelige huid, puistjes, acné of anti-ageing. De verschillende producten van Louis Widmer zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende huidtypes. Ook voor jouw huid dus!

Acné of puistjes? Weg ermee!

Heb je last van een onzuivere, vette of gemengde huid? Probeer dan de Skin Appeal lijn!

Vegan
€ 15.49
scrub
Spaar 15 punten
Bijna uitverkocht!
Vegan
€ 14.49
gel
Spaar 14 punten
Bijna uitverkocht!
Vegan
€ 10.89
stick
Spaar 10 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.