Louis Widmer Skin Appeal

Stop puistjes en onzuiverheden! Skin Appeal zorgt voor een zuivere huid.

De Skin Appeal lijn

  • Stap 1: Reinigen - Reinig je huid met de Lipo Sol Mousse en de Peeling
  • Stap 2: Zuiveren - Gebruik vervolgens de Lipo Sol Tonic om je gezicht te zuiveren
  • Stap 3: Verzorgen - Verzorg je huid met een verzorgingsproduct. Dit zijn de Sebo Fluid, Skin Care Gel, Skin Care Stick of Coverstick
  • Stap 4: Versterk de werking van de Skin Appeal lijn met de intensieve probioticakuur Skinbiom Boost. Voor een mooie en gezonde huid van binnenuit.

Stop puistjes en onzuiverheden

Veel jongeren krijgen tijdens de puberteit te maken met een onzuivere huid. Heb jij een onzuivere, vette of gemengde huid en ook last van overtollig talg? Dan is het heel belangrijk om deze onzuiverheden op tijd aan te pakken om nog meer schade aan je huid te voorkomen. Probeer daarom nu de Skin Appeal-producten van Louis Widmer. Speciaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Deze reinigende en verzorgende producten bezorgen jou een zuivere huid!

En bereik nog betere resultaten door de huidverzorgingslijn Skin Appeal aan te vullen met de intensieve probioticakuur Skinbiom Boost. De bijzonder doeltreffende combinatie van melkzuurbacteriën en niacine (vitamine B3) versterkt de huidbarrière, verhoogt de hydratatie en balanceert de huidflora. Voor een natuurlijk mooie huid van binnenuit. Een voedingssupplement dat makkelijk overal mee en in te nemen is. Gewoon één zakje per dag, op elk moment van de dag, met of zonder water. Na slechts één maand zie je al de eerste zichtbare resultaten.

 

Shop Louis Widmer Skin Appeal

 
 
 
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.