Lucovitaal

Wij, de makers van Lucovitaal®, garanderen een hoge kwaliteit voedingssupplementen voor een scherpe prijs aan alle bekende groot filiaal drogisterij bedrijven in Nederland en België.

Lucovitaal supplementen

  • Lucovitaal®, Krachtig & Goedkoop!®
  • Breed assortiment aan hoge kwaliteit voedingssupplementen
  • Voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en meer!


Voor behoud van een stevige huid*

Dit oer-Nederlandse merk Lucovitaal®, biedt de consument alles wat met gezondheid te maken heeft, denk aan o.a. Vitamines, Supplementen, Sport- en functionele voeding, Beauty, Anti-aging en Bamboe Lounge Relax produkten als o.a. Kussens, Pantoffels & Kleding. Eén op de vier huishoudens in Nederland gebruikt één of meerdere producten van Lucovitaal!®
Het lichaamseigen Collageen behoudt de stevigheid en elasticiteit van de huid. Na het 25e levensjaar verandert de productie van Collageen waardoor de huid kan verouderen. Aan Lucovitaal Super Collageen 2000 mg is vitamine C toegevoegd. *Vitamine C is van belang voor de vorming van Collageen wat de huid verstevigt. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het bindweefsel van de huid aanwezig is.

Haargroei & Glanzend haar*

Biotine en Zink dragen bij aan een normale haargroei en zorgen mede voor het behoud van glanzend haar en helpt Huid en Haren gezond te houden. Biotine houdt je haren sterk en voedt de huid van binnenuit. Activeert daarnaast de natuurlijke energie in het lichaam.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.