LUUF

LUUF Neusspray Baby Zeezout

LUUF Neusspray Baby Zeezout is een neusspray met isotone zeezoutoplossing zonder conserveringsmiddelen! Als ondersteunende behandeling bij verkoudheid (snotteren en verstopte neus) voor zuigelingen en jonge kinderen tot en met 6 jaar.

Shop

Al meer dan 50 jaar staat LUUF® voor verlichting van verkoudheid en heeft effectieve producten voor alle leeftijden. LUUF® werd in 1968 ontwikkeld door arts en apotheker Friedrich Böhm. De zachte producten van LUUF® helpen baby's en jonge kinderen met een verkoudheid. Trouw aan Böhm's recept voor succes is LUUF® nog steeds een toonaangevende verkoudheidsspecialist voor de hele familie.

De producten van LUUF® bieden verlichting bij:

  • Verkoudheid
  • Verkoudheidsverschijnselen
  • Verstopte neus(jes)

Een verkoudheid is vervelend, maar bij kindjes al helemaal. Daarom is het van belang om de verstopte neusjes van de kindjes en de verkoudheid aan te pakken. LUUF® is ontwikkeld voor baby's en kinderen om op een natuurlijke manier voor verlichting van de luchtwegen te zorgen.

LUUF® Verkoudheidsbalsem

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Baby's is mild voor de gevoelige luchtwegen van baby's en kinderen tot 3 jaar en bevat geen menthol.

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen (vanaf 3 jaar)

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen (vanaf 3 jaar) bevat wel een aangepaste hoeveelheid menthol voor snelle verlichting van de luchtwegen.

Neusspray

LUUF® Neusspray Baby Zeezout en LUUF® Neusspray Zeezout bevatten een isotone zeezoutoplossing met gezuiverd water. Deze neusspray's zonder conserveringsmiddelen zijn bedoeld als ondersteunende behandeling bij verkoudheid (snotteren en verstopte neus), maar ook voor het bevochtigen van de neus, bijvoorbeeld bij droge lucht. Voor het reinigen van het neusslijmvlies bij verhoogde blootstelling aan stof, pollen of rook. LUUF® Neusspray Baby Zeezout is te gebruiken voor zuigelingen en jonge kinderen tot en met 6 jaar.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.