LUUF

Een verkoudheid is vervelend, maar bij kindjes al helemaal. Daarom is het van belang om de verstopte neusjes van de kindjes en de verkoudheid aan te pakken. LUUF® is ontwikkeld voor baby's en kinderen om op een natuurlijke manier voor verlichting van de luchtwegen te zorgen

LUUF

  • Bij symptomen zoals hoest en verkoudheid
  • Bevat natuurlijke essentiële oliën
  • Al meer dan 50 jaar een bewezen recept!

 

 

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor baby's

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor baby's is zalf voor inhalatiedamp, voor baby's vanaf 6 maanden en peuters tot 3 jaar. LUUF® Verkoudheidsbalsem (voor baby ́s) is een zalf van vluchtige oliën en aromatische stoffen en werkt na inhaleren door de neus. Een gedeelte van de vluchtige oliën wordt ook door de huid opgenomen. Het inhaleren van dampen, die vrijkomen door lichaamswarmte wordt als verlichtend ervaren. LUUF® Verkoudheidsbalsem (voor baby ́s) wordt gebruikt bij verkoudheidsverschijnselen voor baby’s vanaf 6 maanden en peuters tot 3 jaar.

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor kinderen

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor kinderen is zalf voor inhalatiedamp, voor kinderen vanaf 3 jaar met dezelfde werking als de variant voor baby's. LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen mag vanwege het gehalte aan menthol niet gebruikt worden voor zuigelingen en peuters tot 3 jaar, omdat menthol levensbedreigende benauwdheidsverschijnselen kan veroorzaken bij deze groep. Lees voor gebruik altijd eerst aandachtig de bijsluiter van het product door.


 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.