Max Factor Miracle Pure

Een concealer op basis van huidverzorging, verrijkt met caffeine en vitamine C waardoor de huid klinisch bewezen over tijd wordt verstevigd. De lichte formule breng je aan en smelt in de huid waardoor donkere kringen niet meer zichtbaar zijn; echt 8 uur slaap in een tube!

Miracle Pure Eye Enhancer

  • De Miracle Pure Eye Enhancer is een concealer, skincare, en massagetool in één.
  • Op basis van huidverzorging, verrijkt met caffeine en vitamine C waardoor de huid klinisch bewezen over tijd wordt verstevigd.
  • Speciale applicator voor een verkoelend effect, die zo een frisse, uitgeruste uitstraling creërt.
  • De lichte formule zorgt ervoor dat donkere kringen niet meer zichtbaar zijn; echt 8 uur slaap in een tube!

Make-up én verzorging in één!

De Miracle Pure Eye Enhancer is de nieuwste innovatie van de Max Factor Miracle Pure lijn. Echt een combinatie van twee werelden: make-up en huidverzorging. De Mircale pure lijn bestaat uit een aantal make-up producten met de ingrediënten en verzorgende effecten van huidverzorging. De lijn bestaat uit een serum, cream blushes, foundation en een aantal nagellakjes die je zowel van binnen als buiten doen stralen.

Miracle Pure Serum: dit serum is een vitamineboost voor je huid en zorgt voor een gezonde en stralende gloed. Het serum bevat collageenverhogend vitamine C, hyaluronzuur en niacinamide B3 die ervoor zorgen dat het de huid verstevigd en verbeterd. Het serum kan op zichzelf worden gebruikt als deel van je skincare routine, maar kan ook worden gebruikt als primer of om te mixen met je foundation!

Perfect te combineren met het serum is de Miracle Pure Skin-improving Foundation. Deze foundation is verrijkt met collageenverhogend complex, vitamin C en hyaluronzuur om je huid tot wel 24 uur te verstevigen en hydrateren. Het is een medium-dekkende foundation en het bevat SPF30 om je huid te beschermen tegen UV A- en B-stralen.

De Miracle Pure Concealer is perfect om onzuiverheden zoals rode plekjes te bedekken. De concealer voelt licht aan op de huid dankzij de hyaluronzuur, vitamine C en peptiden en brengt gemakkelijk aan met de zachte, nauwkeurige applicator. Om je basis af te maken is er de Miracle Pure Infused Cream Blush. Deze creme-blush smeer je licht aan op de wangen om een natuurlijke, gezonde blos te creëren. Door de zijde-achtige, lichte formule voelt het fijn aan op je gezicht en door de hyaluronzuur en squalane wordt de huid ook nog eens verstevigd!

Frisse oogopslag in een handomdraai?

Linda-lezers testten dit product en 94% raadt het aan.

  • De Max Mactor Miracle Pure Eye Enhancer is getest door Linda Lezeressen en gewaardeerd met 4-sterren.
  • 94% raadt het aan vrienden, familie en andere lezers aan om te proberen.
  • 89% gaf aan het dat het product fijn en gemakkelijk in gebruik is.
  • Lees hier meer
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.