Multi-gyn

Multi-gyn

Last van jeuk, afwijkende afscheiding of onaangename geur? Multi-gyn geeft snel verlichting en behandelt de oorzaak effectief. Vind hier het product dat bij jouw situatie past.

shop nu

Ontdek het assortiment

Wist je dat 3 op de 4 vrouwen regelmatig last heeft van vaginale ongemakken? Deze ongemakken zijn vaak makkelijk te verhelpen, maar veel vrouwen kopen helaas een verkeerd product. Multi-gyn heeft verschillende producten die de oorzaak effectief behandelen en tegelijkertijd ook snel gerelateerde klachten verlichten.

Kies het product dat bij jouw situatie past.

Multi-gyn ActiGel

Heb je last van een onaangename geur en dunne grijze afscheiding, dan kun je last hebben van bacteriële vaginose. Multi-gyn ActiGel behandelt dit effectief en biedt snel verlichting.

Multi-gyn FloraPlus

Bij jeuk, een branderig gevoel en dikke witte afscheiding, kun je last hebben van een vaginale schimmel. Dan kan Multi-gyn FloraPlus een uitkomst zijn. Het is een effectieve behandeling en geeft snel verlichting van klachten.

Multi-Gyn LiquiGel

Als je last hebt van vaginale droogheid, kun je irritatie, schraalheid en zelfs pijn ervaren. Multi-gyn LiquiGel werkt direct bevochtigend en verlicht snel gerelateerde ongemakken.

Ontdek Multi-gyn

Last van jeuk, afwijkende afscheiding of onaangename geur? Multi-gyn geeft snel verlichting en behandelt de oorzaak effectief.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.