Neo G

Neo G biedt medisch kwaliteitsniveau ondersteuningen en braces die je helpen actief te blijven. Ontworpen en ontwikkeld door gekwalificeerde orthopedische specialisten om letsel te helen en herstel te ondersteunen.

Neo G ondersteuning en braces:

  • Universele maat
  • Verstelbaar drukgevend systeem om de juiste ondersteuning te krijgen en de bloedcirculatie goed te houden
  • Gemaakt van warmtetherapeutisch neopreen om gewrichten en spieren te verwarmen
  • Comfortabele afwering van hoge kwaliteit voor de duurzaamheid


Blijf actief met Neo G

Of het nu gaat om wandelen, sporten of gewoon mobiel blijven, we waarderen het belang van actief blijven voor onze gezondheid en welzijn. Onze producten zijn ontworpen om het lichaam echt te ondersteunen en te rehabiliteren, door je het juiste niveau van ondersteuning te geven, precies waar je het nodig hebt, en om je te helpen een gezonde en actieve levensstijl te behouden.

Neo G biedt een dynamisch assortiment orthopedische en sportondersteuningen van medische kwaliteit, compressiekleding en orthesen voor alle leeftijden en lichaamstypes. Onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld door gekwalificeerde orthopedische ingenieurs en vervaardigd met materialen van medische kwaliteit, die helpen bij het herstel en de revalidatie van blessures, zodat je sneller kunt herstellen en mobiel kunt blijven, ongeacht de door jouw gekozen activiteit.

Ons ontwerpteam werkt voortdurend aan het creëren van nieuwe innovatieve producten en het verbeteren van ons assortiment. We voeren ook rigoureuze tests en productontwikkeling uit om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Al onze producten worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie in ISO- en CE-gereguleerde fabrieken in Europa, waardoor kwaliteit en tevredenheid voor iedereen wordt gegarandeerd.

Neo G - Helpt je actief te blijvenBekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.