NEO G

NEO G

NEO G Medisch kwaliteitsniveau ondersteuningen en braces die je helpen actief te blijven. Ontworpen en ontwikkeld door gekwalificeerde orthopedische specialisten om letsel te helen en herstel te ondersteunen.

Shop

De stress en het ritme van iedere dag in ons leven kan ons soms inhalen. Het hebben van pijnlijke, stijve gewrichten en spieren moeten er niet voor zorgen dat we stoppen te doen met wat we zo graag doen. Neo G geeft extra ondersteuning en vertrouwen op het moment dat je dit het meest nodig hebt en helpt erbij om actief te blijven.

  • Medische kwaliteit orthopedische ondersteuning dat je erbij helpt actief te blijven in het dagelijkse leven
  • Gespecializeerde producten voor gewonde, zwakke of artritische gewrichten
  • Helpt om mobiliteit te verbeteren
  • Helpt sneller te herstellen en actief te blijven Sport & Performance

Het assortiment

Neo G biedt een uitgebreide selectie van medische kwaliteit orthopedische en sport ondersteuningen voor alle leeftijden en lichaams type. Alle producten zijn ontworpen en ontwikkeld door gekwalificeerde orthopedische specialisten en gefabriceerd met gebruikname van materiaal van medische kwaliteit. De producten zijn geregistreed als ‘Class 1 Medical Devices’ en goedgekeurd door de Chartered Society of Physiotherapy (CSP) zodat u er zeker van kan zijn van de medische werking ervan.

Open Kniesteun
De Neo G Open kniesteun is een uniseks, voor zowel rechts als links te gebruiken ondersteuning. De maat is universeel. Het biedt een dynamische ondersteuning en compressie voor de knie. De volledig verstelbare ondersteuning helpt zwakke, gewonde of artritische knieen.

Enkelsteun
De Neo G Enkelsteun is een uniseks product voor zowel de linker als rechter enkel te gebruiken in een universele maat. De enkelsteun biedt een dynamische ondersteuning en compressie aan de enkel. De verstelbare 8 vormige band biedt extra ondersteuning bij sporten en recreationele activiteiten.

Stabiliserende polsbrache
De Neo G Stabiliserende Polsbrache is een uniseks product in een universele maat voor verstelbare compressie en ondersteuning. Verkrijgbaar voor de rechter en linker pols helpt de brache bij het carpaal tunnel syndroom en andere RSI klachten.

Polssteun
De Neo G Polssteun is uniseks en voor zowel de rechter als linker pols te gebruiken in een universele maat en biedt dynamische ondersteuning en compressie aan de pols. De volledig verstelbare ondersteuning helpt zwakke, gewonde of artritische polsen.

Artikel opslaan

Elleboogsteun
De Neo G Elleboogsteun is een universeel product voor zowel de linker als rechter elleboog in een universele maat. De elleboogsteun biedt dynamische ondersteuning en compressie. De volledig verstelbare ondersteuning helpt zwakke, gewonde of artritische ellebogen.

Airflow Pols- & Duimsteun
De Neo G Airflow Pols- & Duimsteun is uniseks en toepasbaar voor de linker en rechter pols. De slimline, lichtgewicht, ademhalende ondersteuning biedt een comfortabele en flexibele pasvorm en helpt zwakke en gewonde polsen.

Airflow Kniesteun
De Neo G Airflow kniesteun is uniseks en toepasbaar voor de linker en rechter knie. De slimline, lichtgewicht, ademhalende ondersteuning biedt comfortabele en flexibele pasvorm en helpt zwakke, gewonde knieen. De silicone rand helpt erbij om ervoor te zorgen dat de kniesteun op de juiste plek blijft tijdens activiteiten.

Airflow Enkelsteun
De Neo G Airflow Enkelsteun is uniseks, voor zowel de linker als rechter enkel. De slimline, lichtgewicht, ademhalende ondersteuning biedt comfortabele en flexibele pasvorm en helpt zwakke en gewonde enkels.

Hot & Cold Pack
De herbruikbare, met dubbele functie Neo G Hot & Cold Therapy Pack is ideaal om te helpen bij het kalmeren van pijnen, relaxen van stijve spieren en meer. De ergonomische vorm is ook ontworpen om perfect in Neo G producten toe te passen die compatible zijn.

Na een lange werkweek helpt Neo G’s ‘Medical Grade’ innovaties atleten actief te blijven op de fiets, tijdens hardlopen, voetbal of 18 holes te spelen. Neo G producten helpt je letsel te overwinnen en persoonlijke records te breken.

  • Ondersteuning voor iedere sport,van hardlopen tot fietsen en van basketbal tot voetbal
  • Helpt prestaties te verbeteren
  • Helpt snel bij het herstel van letsel
  • Ondersteund door de keuze van fysiotherapeuten


NEO G

€ 23.99
Verstelbaar,
€ 23.99
Verstelbaar,
€ 23.99
Verstelbaar,
€ 23.99
Universele maat,
€ 23.99
Universele maat,
€ 17.99
Verstelbaar,
€ 15.99
Medium,
€ 15.99
Large,
€ 15.99
Medium,
€ 15.99
Large,
€ 15.99
Medium,
€ 15.99
Large,
€ 9.99
Universele maat,
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.