Neutrogena

Neutrogena

Ontdek jouw Neutrogena routine. Het merk dat de grenzen verlegt in wat er mogelijk is in huidverzorging door wetenschap en beauty te combineren. Alle producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten wetenschappelijk bewezen formules met doeltreffende en dermatologisch geteste ingrediënten. Ontdek de verzorgingslijnen binnen Neutrogena, voor elk type huid.

Shop


Neutrogena Hydro Boost

Vocht is de basis van een gezond ogende huid. Factoren zoals stress en externe invloeden kunnen de huid echter uitdrogen en de huidbeschermingsbarrière aantasten. Je huid wordt ruw en verliest haar gezonde uitstraling. De nieuwe Neutrogena Hydro Boost formules combineren het hyalurongelcomplex voor intense hydratatie met 100% plantaardige trehalose om vocht langdurig vast te houden. Voor non-stop hydratatie de hele dag door – telkens als je huid het nodig heeft.

Shop Hydro Boost

Neutrogena Glow Boost

De eerste revitaliserende gezichtsverzorging van Neutrogena die helpt huidveroudering te voorkomen - voor een gezond uitziende, verfriste en stralende huid:

  • Revitaliseert de vermoeide, doffe huid
  • Helpt eerste rimpeltjes voorkomen
  • Brengt vocht aan
  • Zorgt voor een natuurlijke mooie uitstraling

De wetenschappelijk bewezen formule is in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevat Neoglucosamine®, een aminozuur dat de natuurlijke celvernieuwing van het huidoppervlak versnelt en de huid revitaliseert.

Probeer het zelf en ontdek de complete routine naar een stralende huid in slechts 1 week!

Neutrogena Deep Clean

Ga voor meer dan alleen reinigen. Deep Clean beschermt tegen schadelijke stoffen en dagelijkse vervuiling - voor een intensief gereinigde, stralende huid. Veel reinigingsproducten reinigen slechts oppervlakkig en drogen de huid daarbij uit. Met de Neutrogena® Deep Clean-verzorgingslijn kan onze huid direct weer elke dag ademen, omdat niet alleen de poriën worden gereinigd, maar de huid ook weer zacht wordt en haar natuurlijke beschermende laag behoudt. De reinigingsproducten verwijderen 100 procent van alle schadelijke stoffen en dagelijkse vervuiling zonder daarbij de natuurlijke vochtigheid van de huid aan te tasten.

De beide Deep Clean-reinigingsproducten 2-in-1 Reiniging & Masker en Verfijnende Peeling bevatten het hoogwaardige AHA-zuur glycolisch zuur. De formules dringen diep in de poriën en zorgen voor een intensieve reiniging van de huid met behulp van microreinigingsmoleculen door dode cellen, vuil, schadelijke stoffen, olie- of make-upresten te verwijderen, terwijl de natuurlijke vochtigheid van de huid bewaard blijft. De huid voelt na afloop niet alleen aan het oppervlak schoon aan, maar ze is ook intensief gereinigd en straalt.

Shop Deep Clean

Neutrogena Curcuma Clear

Een nieuwe huidverzorgingsreeks die de gevoelige huid kalmeert en onzuiverheden zachtjes bestrijdt. Met huidvriendelijke kurkuma voor een glad en soepel huidgevoel en een speciale frisse kick op de huid. De effectieve bestrijding van onzuiverheden is voor veel jonge vrouwen een grote uitdaging. Gevoelige gebieden van de huid mogen immers niet onnodig geïrriteerd zijn. Kurkuma heeft anti-inflammatoire, anti-oxidant en antibacteriële eigenschappen. De formules geven geen vlekken, verstoppen de poriën niet en laat geen ongewenste resten achter. Ervaar de kracht van Kurkuma met huidvriendelijke en verzachtende eigenschappen! Uitermate geschikt voor de gevoelige en onzuivere huid.

Neutrogena

Ontdek jouw Neutrogena routine!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.