Neutrogena Retinol Boost

Hou jij ook zo van efficiëntie en effectiviteit? Dan is de Retinol Boost van Neutrogena jouw partner als het aankomt op al de zichtbare tekenen van huidveroudering! Met Retinol Boost pak je met 1 product in 1 keer de verschillende zichtbare tekenen van huidveroudering aan!

Neutrogena Retinol Boost:

  • Efficiënte anti-aging creme: pakt verschillende problemen tegelijk aan
  • Unieke formule met geleidelijke afgifte van pure retinol
  • Effect versterkt door toevoeging mirtheblad extract

Artikel opslaanOntdek de Retinol Boost lijn

Bij het verstrijken van de jaren, wordt je huid minder elastisch en dat zie je: fijne lijntjes, diepe rimpels, een minder volle huid, pigmentvlekken. Een veel voorkomende frustratie is dat je ondanks een uitgebreid aanbod op de gezichtsverzorgingsmarkt niet weet welke producten je precies moet gebruiken voor welk type huidprobleem. Bij Neutrogena wilden we een product ontwikkelen dat al deze problemen effectief aanpakt. Retinol Boost verbetert in één keer de verschillende zichtbare tekenen van huidveroudering: rimpels, minder elasticiteit, een vale teint, een droge huid én pigmentvlekken.

Maar wat maakt onze formule dan zo effectief?

Allereerst bevat Retinol Boost pure retinol of vitamine A. Dit is een zeer sterk en effectief anti-oxidant dat de collageenproductie verhoogt. Het is zeer geliefd bij dermatologen want vele onderzoeken hebben de effectiviteit inmiddels bewezen. Rimpels zijn een uiting op het huidoppervlak van de aangetaste collageenstructuur in de diepere huidlaag, ook wel dermis genoemd. Retinol heeft een tweeledige werking: enerzijds boost het de celvernieuwing aan het huidoppervlak en anderzijds werkt het direct in en stimuleert het collageen in de diepere lederhuid. Daardoor wordt de uitputting van het collageen vertraagd. Retinol dringt diep in de dermis en verhoogt de productie van het collageen al na een week. Door de toename van collageen, herstelt de structuur zich geleidelijk, waardoor rimpels aan het huidoppervlakte vervagen. De unieke Retinol Boost formule werd door de toevoeging van Mirteblad extract om de effectiviteit van Retinol op het regeneratieproces van de huid te boosten! Het derde element is Hyaluronzuur. Dit zorgt voor een langdurige diepe hydratatie waardoor de huid vanzelf ”voller” wordt.

De crème voelt niet vettig aan, en trekt heel goed in.

Onze formule leidt nauwelijks tot allergieën. 97% van de testers* [bron] hebben geen irritatie, droogte of roodheid ondervonden Toch zijn er enkele zaken die je moet weten voordat je Retinol Boost dagelijks gaat gebruiken.

Geleidelijke introductie is de sleutel tot succes

Je huid heeft tijd nodig om aan dit sterke ingrediënt te wennen. Hoe gevoeliger je huid, des te langzamer je Retinol Boost in je dagelijkse routine moet introduceren. De aanbeveling is om de eerste weken het product twee à drie keer per week te gebruiken, en dit geleidelijk te verhogen naar dagelijks gebruik, afhankelijk van hoe de huid het product verdraagt. Retinol is een zeer krachtige stof die bij sommige personen tijdelijke bijwerkingen kan teweeg brengen. Je kan roodheid, een warme tintelende sensatie of een schilferende reactie ervaren. Dit is een teken dat de formule werkt, maar dat de huid tijd nodig heeft.

Als nachtcrème én dagcrème

Een wijdverspreide misvatting is echter dat je daarom Retinol alleen ’s nachts zou mogen gebruiken. Feit is dat je ook met retinoïden buiten in de zon kan lopen, mits je je huid beschermt met zonnebrandcrème. Want de zon beschadigt het huidoppervlak. Door gebruik van Retinol, is je huid nog gevoeliger voor de schadelijke invloeden van de zon. Retinol Boost dagcrème heeft SPF15 om de huid te beschermen tegen dagelijkse UV-stralen. Gebruik zonnebrandcrème met factor 50 als je je gezicht blootstelt aan de zon.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.