Nicorette mondspray

Stoppen met roken?

NICORETTE® mondspray* verlicht de trek in een sigaret na 30 seconden**.

Er zijn verschillende redenen om te stoppen met roken. De een wilt stoppen om gezondheidsredenen, de ander omdat het geld bespaart. Wat je reden ook is, stoppen met roken is niet makkelijk. Je lichaam is gewend aan nicotine. Zodra je stopt met roken ga je dit merken waardoor de zin in een sigaret alleen maar groter wordt. Dit maakt het stoppen met roken zo lastig.

Maar hoe stop je dan met roken? NICORETTE® kan je hierbij helpen. De nicotinevervangende producten van Nicorette verlichten de trek in een sigaret en helpen onthoudingsverschijnselen onder controle te houden. Nicorette heeft twee vormen van nicotinevervangers: de NICORETTE® mondspray en NICORETTE® kauwgom. Ontdek welk product het beste bij jou past.De NICORETTE® Mondspray is een nicotinevervanger in de vorm van een spray die in de mond verstoven wordt. De spray is geschikt om op moeilijke momenten snel de behoefte aan een sigaret te onderdrukken. Bijvoorbeeld na de maaltijd, of wanneer je ergens bent waar gerookt wordt. Zo beperk je het risico op herval en vergroot je de kans om succesvol te stoppen. NICORETTE® Mondspray is verkrijgbaar in mint smaak en in een fruit & mint smaak.

Tips: Zo hou je stoppen met roken vol

NICORETTE® Kauwgom

NICORETTE® kauwgom is geschikt voor mensen die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben. De kauwgom bevat nicotine voor therapeutisch gebruik: minder dan in een sigaret, maar in een voldoende grote hoeveelheid om je te helpen je onthoudingsverschijnselen onder controle te houden. De kauwgom is beschikbaar in 3 smaken: classic, menthol mint en freshfruit.

Hulp bij het stoppen met roken

* 1 mg/spray, spray voor oromucosaal gebruik. ** 2 verstuivingen 1mg/spray.
*** IQVIA (OTCims), Values (PUB €) & Units, MAT Dec ’18 op basis van aantal verkopen, MAT dec ‘18.

nicorette® moet bij voorkeur worden gebruikt in combinatie met een gedragsondersteunend programma. Lees voor gebruik de bijsluiter. Werkzaam bestanddeel: nicotine. nicorette® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft of recent een beroerte heeft gehad. nicorette® niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. nicorette® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u nicorette® gebruikt tijdens de zwangerschap. © 2019 Johnson & Johnson Consumer B.V.

NE/NI/13-0120, KOAG nr.: 33-1011-1439

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.