Kindje met wit konijntje

Nutrilon

Nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen, als je klein bent is alles nieuw. Elke keer is je weerstand belangrijk. Nutrilon ondersteunt het immuunsysteem van jouw kleintje*.

De wereld waarin je kindje opgroeit is continu in beweging. In deze veranderende wereld zal hij zowel kansen als uitdagingen tegen komen. Om je kindje hierop voor te bereiden is het van belang dat ze hun immuunsysteem ontwikkelen. 

Nutricia heeft haar eigen onderzoekscentrum in Utrecht, het grootste van Europa op het gebied van babyvoeding. Zo’n 300 artsen, biologen, voedingswetenschappers en immunologen doen daar dagelijks onderzoek. De kennis die dat oplevert, komt samen in Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra™ ADVANCE, een opvolgmelk die het immuunsysteem* van je baby ondersteunt.

*Nutrilon Opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.

Nutrilon Opvolgmelk

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra™ ADVANCE, ondersteunt niet alleen het immuunsysteem* van je baby, maar draagt ook bij aan de hersenontwikkeling*. 

* Nutrilon Opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, de vitamines C en D en omega-3 vetzuren, zoals ALA. De vitamines C en D ondersteunen het immuunsysteem en ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.

 

Nutrilon Dreumes- en Peutermelk

Nutrilon Dreumes- en Peutermelk ondersteunt het immuunsysteem* van je kindje. Deze voeding is geschikt als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. 

* Nutrilon Dreumes- en Peutermelk bevat de vitamines C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem. 

€ 1.99
1 tot 2 jaar,
€ 14.49
Vanaf 1 jaar, poeder
€ 14.49
Vanaf 1 jaar, poeder
€ 13.99
Vanaf 2 jaar, poeder
€ 7.49
Vanaf 2 jaar, poeder
€ 7.25
Vanaf 3 jaar, poeder

 

Flesvoeding op maat

Nutrilon weerstand

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Als er een moment komt om over te stappen op opvolgmelk, of een combinatie van borst- en flesvoeding, heeft Nutrilon voor elk kindje vanaf 6 maanden een passende voeding. Vraag je je af welke voeding voor jouw kindje geschikt is? Overleg dan met je consultatiebureau of arts. 
 

€ 16.19
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 15.49
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 17.59
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 18.49
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 32.39
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 5.49
0-6 maanden, poeder

 

KOAG/KAG-nr. 379-0819-3377

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.