Prioderm

Prioderm Puur & Krachtig

Prioderm rekent al meer dan veertig jaar af met hoofdluis. Prioderm Puur & Krachtig is nieuw! We leggen graag uit waarom het product "Puur" en "Krachtig" heet. Deze hoofdluislotion is puur omdat het geschikt is voor de gevoelige hoofdhuid en geen siliconen, pesticiden en microplastics bevat. Het product is krachtig omdat het hoofdluizen en neten doodt én tot drie dagen beschermt tegen een nieuwe besmetting.

shop nu

Wees alert op hoofdluis nu de kinderen weer naar school gaan

Hoe werkt een hoofdluisbehandeling?

Het advies is om gedurende twee weken iedere dag te kammen met een speciale netenkam. Maar in de praktijk is dat niet altijd haalbaar. Daarom wordt het kammen vaak gecombineerd met het gebruik van een hoofdluismiddel.

Hoe werkt Prioderm Puur & Krachtig?

Prioderm Puur & Krachtig doodt hoofdluizen en neten door verstikking en uitdroging. De lotion bevat geen pesticiden (er is dus geen risico op de ontwikkeling van resistentie) en heeft een inwerktijd van 15 minuten. De lotion is geschikt voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid.

Mengen voor het eerste gebruik

Prioderm Puur & Krachtig bestaat uit twee vloeistoffen die je vóór dat je het voor het eerst gebruikt moeten mengen. De actieve vloeistof bestaat uit de speciaal ontwikkelde Prosil-substantie en een luizenbeschermingsfactor (LPF). De gepatenteerde Prosil-substantie is speciaal toegevoegd aan Prioderm Puur & Krachtig, omdat het een maximaal effect heeft op bestrijden van hoofdluizen. De LPF zorgt voor een bescherming tot 3 dagen.

Hoe gebruik je Prioderm Puur & Krachtig?

Stap 1: Activeer de fles. Neem eerst de fles stevig in de hand en plaats de duim op nummer 1. Duw de dop naar voren. De dop staat nu schuin. De actieve vloeistof komt vrij. Schud de fles grondig gedurende 10 seconden. Breek het topje van de dop af. Het product is nu klaar voor gebruik. Gooi het topje niet weg, deze is nodig om de fles na gebruik te sluiten.

Stap 2: Breng de lotion aan. Leg een handdoek op de schouders en rond de nek gedurende de behandeling. Breng een ruime hoeveelheid lotion aan op droog haar. De hoofdhuid en het haar moeten volledig bedekt zijn. Masseer het product goed in het haar en besteed hierbij extra aandacht aan de zone achter de oren en de achterkant van de nek. Laat vervolgens de lotion 5-15 minuten inwerken (niet langer) en kam ondertussen het haar met een luizenkam. Kam zo nodig eerst het haar met een normale kam/borstel om klitten uit te kammen.

Stap 3: De haren kammen met een luizenkam. Verdeel het haar in 4 stukken. Kam het haar in elke stuk, lok voor lok, met de luizenkam. Begin hierbij zo dicht als mogelijk op de schedelhuid en kam naar het einde van de lok. Elke lok die hoofdluis-/neetvrij (dit zijn de eitjes van de hoofdluis) is, kan naar de zijkant gelegd worden. Verwijder elke hoofdluis/neet die op de kam zit met een watje/papiertje.

Stap 4: Was het haar. Nadat de lotion 5-15 minuten heeft ingewerkt en het haar is doorgekamd met een luizenkam, kunnen de haren worden gewassen met een gewone shampoo. Was en spoel de haren goed uit. Controleer de komende 7 dagen dagelijks het haar. Herhaal de behandeling als er tijdens deze periode nieuwe hoofdluizen worden ontdekt. Schud de fles voor elk gebruik. In de meeste gevallen is één enkele behandeling voldoende.

Shop Prioderm

Prioderm Puur & Krachtig doodt hoofdluizen en neten door verstikking en uitdroging.

€ 18.25
€ 9.15
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.