pukka kruidenthee

Pukka kruidenthee

Pukka wil mensen verbinden met de bijzondere kracht van kruiden en inspireren bewuster te leven. De 100% biologische kruidentheecreaties zijn speciaal samengesteld om jouw welzijn te ondersteunen en geïnspireerd op Ayurveda. Het is Pukka's missie om jou een bewuster leven te laten leiden door de verrijkende krachten van kruiden.

Pukka producten

De Pukka theeën zijn vekrijgbaar in 12 heerlijke varianten van Feel New tot Lemon Ginger & Manuka Honey. Ideaal om cadeau te geven of gewoon voor jezelf. Ontdek alle Pukka blends en laat je meenemen in de wereld van Pukka Herbs.

Pukka clean matcha green

Pukka Turmeric Active

Warm jezelf op en geniet van een krachtige blend met kurkumawortel, gember en venkelzaad. Kurkuma staat bekend om zijn veelzijdige werking en zorgt voor een evenwichtig immuunsysteem.*

Pukka Feel New

Geniet van een frisse start voor lichaam en geest met Pukka Feel New. Een verkwikkende blend met anijszaad, venkelzaad en kurkumawortel.

Pukka Clean Matcha Green

Ontdek de zuivere smaak van de Pukka Clean Matcha Green, een heerlijk samengestelde blend met citroenmirte, groene thee en venkelzaad. Voor een lente-frisse boost van lichaam & geest.

Pukka Ginseng Matcha Green

Start je dag met pit. Deze opwekkende blend met groene matcha, rode ginseng, citroengras en gemberwortel zorgt voor een kleurrijke energie boost.

Pukka Lemon, Ginger & Manuka Honey

Heerlijk verzachtend met de smaak van citroen, gember en manuka honing. Deze blend met gember ondersteunt het immuunsysteem.*

Pukka Relax Pak

een moment van rust en bezinning met een kopje Pukka Relax. Een heerlijke blend met venkelzaad, kamillebloem en gember. Bevat kamille, voor een heerlijk ontspannen gevoel.*

Pukka Three Ginger

Laat je innerlijke vlam ontwaken met deze heerlijke gember, galangal, kurkuma blend. Gember ondersteunt jouw energie en vitaliteit.* Een heerlijke keuze om de dag mee te starten.

Pukka Three Mint

Geniet van Pukka's ultieme munt variant. Een verfrissende blend met pepermunt, groene munt en veldmunt. Kalmerend en ondersteunend voor de spijsvertering.*

Pukka After Dinner

Ideaal om na het eten van te genieten. Een heerlijke blend met venkelzaad, cichorei en kardemompeulen. Bevat zoethout dat een kalmerende werking heeft voor de spijsvertering.*

Pukka Elderberry & Echinacea

Een fruitige omhelzing met echinacea wortel, blad en vlierbloesem voor een warm gevoel. Bevat echinacea, voor een gebalanceerde ondersteuning van jouw immuunsysteem.*

Pukka Original Chai

Een kruidige Chai blend met kaneel, zwarte thee, gember, kardemom en zoethout. De kracht van gember zorgt voor ondersteuning van jouw vitaliteit en energie.*

Pukka clean matcha green

Waarom doet Pukka wat het doet?

Mensen, planten en de planeet staan centraal in alles wat Pukka doet. Hun doel is om een mooiere wereld te creëren door de bijzondere kracht van biologische kruiden. Zij streven ernaar positieve verandering te brengen op de wereld - voor jou, de natuur en alles daar tussenin.

100% biologisch en verantwoord

Sinds de oprichting heeft Pukka er voortdurend naar gezocht om zijn prestaties op het gebied van de duurzaamheid te verbeteren. Respect voor het milieu maakt deel uit van de kern van de onderneming, alle theesoorten en gebruikte planten zijn 100% biologisch gecertificeerd, en ook het katoen van het koordje van de zakjes is biologisch. Een voorwaarde om in harmonie met de planeet te leven, is dat we de natuurlijke bronnen helpen beschermen.

Pukka's partners

Alle Pukka theeën zijn biologisch en Fair for Life gecertificeerd. Ook gebruikt Pukka FairWild™-principes om een eerlijke prijs te garanderen voor duurzaam verzamelde wilde planten en kruiden. Pukka is aangesloten bij 1% For the Planet, waarbij 1% van al hun omzet naar milieudoelen gaat.

Welk product is jouw favoriet?

Shop nu alle Pukka thee producten!

* Geniet van deze blends als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. In afwachting van toelating door de Europese Comissie.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.