RESCUE

RESCUE

Examen, sollicitatie, trouwen, eerste schooldag of een ander RESCUE® momentje? Vertrouw op Bach RESCUE® en haal het beste uit jezelf! Bach RESCUE® is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan langere tijd gebruikt worden en is geschikt voor het hele gezin. Ontdek het RESCUE® assortiment en ervaar wat het voor jouw kan betekenen. Zowel geschikt voor vegetariërs als veganisten.

Shop
RESCUE® Original

Met RESCUE® haal je het beste uit jezelf! RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.

RESCUE® Plus bonbons

Heb je een examen voor de boeg, werkstress of probeer je een balans te vinden tussen privé en werk? Voor die momenten is er Bach RESCUE® Plus met vitamine B5* en B12. Deze ondersteunen in stress-situaties*. RESCUE® Plus is een voedingssupplement op natuurlijke basis.

RESCUE® Huid

RESCUE® Cream werkt verzachtend op de huid en versnelt het herstel ervan na te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij sport en spel. RESCUE® Cream is tevens een weldaad voor de ruwe of schrale huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan.

RESCUE® Nacht

Fris ontwaken met RESCUE® nacht. RESCUE® nacht is een product op natuurlijke basis en kan langere tijd gebruikt worden. Het is geschikt voor het hele gezin en is verkrijgbaar als druppels of als spray. RESCUE® nacht bestaat uit de vijf bloesemtincturen van de originele Bach RESCUE® met hieraan extra toegevoegd de bloesemtinctuur White Chestnut .

RESCUE® Kids

Druppels speciaal voor kinderen. Het 10 ml flesje en de pipet zijn van kunststof en dus kindvriendelijk. Tevens geschikt voor volwassenen die geen alcohol willen of mogen gebruiken

RESCUE

Ontdek het assortiment, voor jouw Rescuemomentje.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.