RoC Skincare

RoC® Skincare

RoC® Skincare producten bieden innovatieve oplossingen die gebaseerd zijn op de wetenschap; ieder RoC® product is wetenschappelijk en klinisch getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het merk heeft als eerste ontdekt hoe retinol, dat door dermatologen vaak het 'gouden standaard'-ingrediënt tegen huidveroudering wordt genoemd, te stabiliseren. RoC® weet de perfecte formule te creëren, zodat retinol vanaf het eerste tot het laatste gebruik effectief blijft. Wij bewijzen onze beloftes!

shop nu

RoC® Skincare: innovatieve huidverzorging om oplossingen te bieden, die gebaseerd zijn op de wetenschap.

RoC® is in 1957 opgericht door de Franse apotheker Dr. Jean-Charles Lissarrague. De naam RoC® is afgeleid van de Parijse apotheek Rogé Cavaillès, waar Jean-Charles werkte.

De eerste formules werden ontwikkeld op verzoek van dermatologen voor patiënten met huidproblemen en allergieën. Toen Dr. Jean-Charles Lissarruage de eerste hypoallergene en parfumvrije huidverzorgingsproducten formuleerde was er een revolutie teweeggebracht. Bij gebrek aan specifieke en vastgestelde richtlijnen om de veiligheid en tolerantie van huidverzorgingsproducten te valideren, ontwikkelde dr. Jean-Charles Lissarague belangrijke criteria om de kwaliteit en geschiktheid van huidverzorgingsproducten te beoordelen.

RoC® en Retinol

Retinol is een retinoïde, een derivaat van vitamine A, dat van nature in de huid voorkomt. Dermatologen noemen retinol vaak het 'gouden standaard'-ingrediënt tegen huidveroudering, omdat tientallen jaren van onderzoek hebben aangetoond dat het een effectief ingrediënt is.

Wat maakt RoC® retinol uniek?

RoC® retinol is de meest effectieve retinoïde die zonder recept verkrijgbaar is. Doordat RoC® als eerste heeft ontdekt hoe retinol te stabiliseren is, meer dan 25 jaar ervaring heeft én maar liefst 35 patenten, weten zij de perfecte formule te creëren waardoor de retinol vanaf het eerste tot het laatste gebruik effectief blijft. De producten bevatten de perfecte dosering om de huidstructuur te verbeteren, geen reactie te veroorzaken en de gewenste resultaten te behalen.

RoC® voor alle leeftijden

RoC® helpt vrouwen met haar ‘well-aging’ producten alle kritische zorgen over de ouder wordende huid te ondervangen en spreekt daarbij een brede doelgroep aan:

  • Leeftijd 25 +: voorkomen van huidveroudering
  • Leeftijd 35 +: vertragen van huidveroudering
  • Leeftijd 50 +: verjongen van de huid

Ontdek RoC Skincare

RoC® Skincare producten bieden innovatieve oplossingen die gebaseerd zijn op de wetenschap

€ 39.99
creme
€ 39.99
capsule
€ 39.99
creme
€ 39.99
creme
€ 39.99
lotion
€ 34.99
creme
€ 13.99
lotion
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.