RoC Skincare

RoC producten worden wetenschappelijk vervaardigd, in samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Alle RoC huidverzorgingsproducten wordt klinisch getest om de hoogste veiligheid, kwaliteit en resultaat te garanderen voor een leven lang een gezonde & mooie huid.

RoC Skincare

  • Klinisch getest, om maximale veiligheid, kwaliteit en resultaat te garanderen
  • Wetenschappelijk vervaardigd in samenwerking met dermatologen
  • Biedt een direct resultaat & resultaten op de lange termijn
  • RoC producten doen wat ze beloven!


Ontdek RoC Skincare

RoC® heeft vanaf 1957 een revolutie ontketend in de huidverzorgingswereld. Dr. Jean-Charles Lissarrague, een Franse apotheker bij de apotheek Rogé Cavaillès, was namelijk de eerste die hypoallergene huidverzorgingsformules creëerde. Dit was de start van vele samenwerkingen met dermatologen om zo veilige en effectieve producten voor hun patiënten te bieden. Dr. Lissarrague geloofde in innovatieve huidverzorgingsoplossingen, gebaseerd op de wetenschap en met als doel vrouwen te helpen er op elke leeftijd op hun best uit te laten zien en zich goed te laten voelen.

Wetenschappelijk vervaardigd & klinisch bewezen

Elk RoC®-product is wetenschappelijk vervaardigd en getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze hoofdwetenschappers onderzoeken tot duizend ingrediënten voordat ze tot de ideale formule komen. Zodra deze is gemaakt, volgt er een grondige testfase om de veiligheid en effectiviteit te bepalen. RoC® is zelfs een van de weinige fabrikanten die een eenjarig klinisch onderzoek heeft uitgevoerd waaruit blijkt dat de voordelen van RoC® retinol niet afnemen maar juist effectiever zijn bij langdurig gebruik.

Bekroonde effectiviteit

Waarom deze rigoureuze aanpak? Vanwege onze toewijding aan jou. We komen onze beloften na; zichtbare resultaten en een leven lang een gezondere huid.
Onze innovatieve producten worden jaar in jaar uit erkend door marktleiders, dermatologen en beauty experts voor de beste doeltreffendheid in hun klasse. We geloven dat het onze innovatieve, wetenschappelijke benadering van huidverzorging is die de lat hoog legt voor onze bekroonde producten.

De belofte van (direct) zichtbare resultaten en een leven lang een gezondere huid.
Omdat het levens te kort is om op resultaat te wachten.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.