Sally Hansen

Sally Hansen Good.Kind.Pure.

De hele Good. Kind. Pure. collectie met ‘clean’ nagel producten is samengesteld met plantaardige, 100% vegan ingrediënten. Het nieuwe, plantaardig kwastje werkt optimaal met de formule. Met 16, op de natuur geïnspireerde kleuren, en 2 verzorgingsproducten biedt Good. Kind. Pure.™ prachtige tinten én glans met niets anders dan kleur en verzorging.

Shop

Sally Hansen is opgericht in 1946 en is daar voor de self-made women. Sally Hansen is jouw at home salon partner. Naast de bekende Miracle Gel en Insta Dri lijnen komt Sally Hansen nu met de nieuwe lijn Good.Kind.Pure. De hele Good. Kind. Pure collectie met ‘clean’ nagel producten is samengesteld met plantaardige, 100% vegan ingrediënten. Het nieuwe, plantaardig kwastje werkt optimaal met de formule.

Met 16, op de natuur geïnspireerde kleuren, en 2 verzorgingsproducten biedt Good. Kind. Pure. prachtige tinten én glans met niets anders dan kleur en verzorging. De Good.Kind.Pure collectie is samengesteld zonder: formaldehydehars, aceton, kamfer, ethylacetaat, trifenylfosfaat en dierlijke ingrediënten. Good.Kind.Pure is voor iedereen die houdt van verzorgde nagels en daarnaast graag kiest voor 100 vegan beauty.

Sally Hansen Good.Kind.Pure.

met 100% vegan ingrediënten en plantaardig kwastje.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.