s.Oliver Follow Your Soul

s.Oliver Follow Your Soul

De nieuwe Twin Follow Your Soul van s.Oliver staat voor de vaardigheid om je innerlijke stem te kunnen volgen. s.Oliver Follow Your Soul is de perfecte aanvulling voor mannen en vrouwen met een stijlvolle uitstraling en indrukwekkende relaxtheid en de taal van hun gevoel uit drukken door in dit unieke parfum

Shop

Follow Your Soul – de nieuwste geur van s.Oliver

Ze komt op voor wat ze nodig heeft en wil, en straalt vertrouwen en charme uit - niets wordt aan het toeval overgelaten omdat ze echt op haar intuïtie vertrouwt. Hij maakt vakkundig zijn dromen waar, een zweem van assertiviteit en schittering om hem heen. Hij weet dat zijn intuïtie hem nooit in de steek laat.

s.Oliver Follow Your Soul

Ontdek de nieuwe geuren van s.Oliver Follow Your Soul. Voor hem* en voor haar.

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN

De vrouwelijke samenstelling straalt, dankzij levendige citroen, rode bessen en roze peperkorrelnootjes, een delicate charme en een bedwelmende vitaliteit uit - alvorens zachtjes te zweven in een bloemige hartnoot van afrodisiacumroos, jasmijn en betoverende magnolia. De geur dankt zijn laatste oogverblindende ontwikkeling van zwoele basisnoten van aan cederhout en sandelhout.

Geurnoten:
  • Topnoot: Citroen, roze peperkorrelnootjes, rode bessen
  • Hartnoot: Roos, jasmijn, magnolia
  • Basisnoot: Cederhout, sandelhout
s.Oliver Follow Your Soul Men*

In de eerste noten van de mannelijke geur zijn de verkwikkende bergamot en kardemom en de fruitige geur van roze peperkorrel. De mannelijke hartnoot van rozemarijn, levendige amber en mos straalt verleidelijke sensualiteit uit. Deze loopt over in de basisnoten waar het droge, houtachtige vetiver- en cederhout zorgen voor een opwindende mix.

Geurnoten:
  • Topnoot: Bergamot, Guatemalteekse kardemom, roze peperkorrel
  • Hartnoot: Rozemarijn, amber, eikenmos
  • Basisnoot: Vetiver, cederhout

*s.Oliver Follow Your Soul Men is online verkrijgbaar vanaf 12 oktober.

s.Oliver Follow Your Soul

Ontdek de nieuwste en levendige geuren van s.Oliver Follow Your Soul!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.