Strepsils en Strepfen

Strepsils & Strepfen

Verlicht je keelpijn na 5 minuten met Strepsils – Strepfen. Ideaal om te gebruiken voor een snelle en effectieve verlichting van keelpijn. Heeft een antiseptische en verzachtende werking op de keel.

Shop nu

Maak kans op een 3-daagse luxe stedentrip naar keuze in Europa


Doe mee aan de winactie Strepsils - Strepfen en win een cadeaubon voor een 3-daagse luxe stedentrip naar keuze in Europa.
Schrijf je in door alle benodigde informatie op te geven en de vraag te beantwoorden en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!
Strepsils en Strepfen verlichten keelpijn na 5 minuten

Strepsils

Bij beginnende keelpijn. Strepsils is een geneesmiddel met antibacteriële ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze de bacteriën doden die keelpijn veroorzaken. De keel wordt onmiddellijk verzacht. Strepsils werkt nog lang nadat de zuigtablet op is.

Strepsils Citroen & Honing Zuigtabletten 36 stuks worden gebruikt bij beginnende keelpijn. De tabletten hebben een prettige citroen- en honingsmaak. De zuigtabletten dragen bij aan een verzachtende en antiseptische (bacteriedodende) werking op de keel. Ideaal om te gebruiken voor een snelle en effectieve verlichting van keelpijn.

Strepfen

Gebruik Strepfen 8,75 mg Keelspray voor het verlichten van keelklachten als keelpijn, pijn, slikproblemen en zwelling.

Strepfen 8,75 Keelspray wordt gebruikt voor het verlichten van keelklachten zoals keelpijn, pijn, slikproblemen en zwelling. Strepfen Keelspray met flurbiprofen is tot zes uur werkzaam en heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking. De keelspray is niet geschikt voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Strepfen Citroen & Honing 8,75 mg Zuigtabletten verlichten keelpijn door de ontsteking te remmen en daardoor de zwelling te verminderen. Bij gebruik van de zuigtabletten worden een vermindering van de symptomen ervaren, waardoor je gemakkelijker kunt slikken en je zere keel kunt vergeten.

Strepfen 8,75 mg Zuigtabletten zorgen voor een krachtige aanpak van keelpijn, tot maximaal drie uur. De tabletten bevatten het ontstekingsremmend bestanddeel flubiprofen.

Strepsils & Strepfen

Verlicht je keelpijn na 5 minuten!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.