Supradyn

Supradyn

Je immuunsysteem is ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Goed idee dus om er goed voor te zorgen, maar wat als dat even niet lukt? Met Supradyn Weerstand Mix kun je heel makkelijk jouw weerstand elke dag een zetje geven.

shop nu

Blij fysiek en mentaal gezond

Wist je dat Supradyn het #1 multivitamine-merk in Europa is? En wist je dat er 13 vitaminen zijn, die je bijna allemaal uit eten en drinken kunt halen? Maar soms lukt dat even niet en dan zijn er de handige capsules en bruistabletten van Supradyn. Daarmee vul je een tekort aan en ondersteun je jouw weerstand, krijg je extra energie bij vermoeidheid en blijf je geestelijk en lichamelijk vitaal.

Ondersteun je weerstand

Supradyn Weerstand Mix werd ontwikkeld om je weerstand te ondersteunen met belangrijke vitamines en mineralen. Bijvoorbeeld als je lichaam daar misschien extra behoefte aan heeft of omdat gezond eten en bewegen er even bij inschiet. Supradyn Weerstand Mix is een hoog gedoseerde formule en bevat de vitamines C, D en er zit ook zink in.

Het beste kun je Supradyn Weerstand Mix innemen tijdens het eten, omdat zowel vitamine C en vitamine D dan het beste worden opgenomen. En zink kan mogelijk een handje helpen om ijzer uit je voeding op te nemen. Innemen is heel eenvoudig; je doet het bruistablet in een glas water van 200ml, even laten bruisen en opdrinken maar!

Naast Supradyn Weerstand Mix is er ook Supradyn Complex Forte, voor extra energie bij vermoeidheid. Soms kan je lichaam wel wat extra energie gebruiken, als je vermoeid bent bijvoorbeeld, maar ook wanneer je lichamelijk of mentaal op de proef wordt gesteld. Ten slotte ontwikkelden we speciaal voor 50+ers Vital 50+. Het ondersteunt je energiestofwisseling en helpt je om geestelijk en lichamelijk vitaal te blijven.

Shop Supradyn

Geef jouw weerstand elke dag een zetje.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.