VSM kind

VSM Kind

Doorkomende tandjes, een schrale huid, een blauwverkleurde huid: dit zijn maar een paar voorbeelden van veelvoorkomende kinderkwaaltjes. Ontdek hieronder welke producten van VSM Kind hierbij kunnen helpen.

Shop

Je kindje ontwikkelt zich snel en de ene mijlpaal volgt de andere op. De eerste glimlach, de eerste stapjes, het eerste tandje, zoveel bijzondere en mooie gebeurtenissen. Tijdens het opgroeien is een goede gezondheid belangrijk voor de ontwikkeling. Als je kindje zich niet lekker voelt, wil je daar als ouder het liefst zo snel mogelijk wat aan doen.

VSM Kind is de expert op het gebied van natuurlijk opgroeien en weet precies wat nodig is in de eerste jaren van je kindje. Naast alle mooie momenten zijn ook baby- en kinderkwaaltjes een onderdeel van het opgroeien. Denk bijvoorbeeld aan doorkomende tandjes of waterpokken. In die situaties wil je natuurlijk het beste voor je kindje. Wij geven je graag advies bij een aantal veelvoorkomende kwaaltjes.

Arnikind Vallen en stoten gel

Arnikind Vallen en stoten gel is een verzorgende gel die speciaal is ontwikkeld als eerste hulpmiddel voor kinderen van 0-6 jaar, die leren kruipen, lopen, fietsen en spelen. Daar hoort vallen en stoten bij. Met een kusje en een dikke knuffel van papa of mama is de eerste schrik zo weer voorbij. Daarna kan Arnikind Vallen en stoten gel worden gebruikt om de blauwverkleurde huid te verzorgen. Arnikind Vallen en stoten gel bevat de natuurlijke ingrediënten Arnica montana (valkruid) en Calendula officinalis (goudsbloem).

Calendulan kinderemulsie

Hè hè, je kindje is eindelijk van die vervelende waterpokken af. Maar als de waterpokken weg zijn kan de huid nog wel wat extra verzorging gebruiken. Calendulan kinderemulsie verkoelt, verzacht en verzorgt de huid van je kindje ná waterpokken. De emulsie is een plantaardig product en bevat verschillende natuurlijke bestanddelen, zoals Calendula officinalis (goudsbloem) en kamfer.

Chamodent tandgel

De eerste tandjes komen meestal door in de eerste 6 maanden. Chamodent tandgel is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en verzachting van het tandvlees bij doorkomende tandjes. Door de textuur is de gel makkelijk aan te brengen en te gebruiken om het tandvlees zachtjes te masseren. Chamodent tandgel is tandvriendelijk en heeft een aangename smaak. Het actieve bestanddeel is het natuurlijke ingredient Malva sylvestris, ofwel groot kaasjeskruid.

Prrrikweg spray

Prrrikweg spray verzacht en verkoelt de huid snel bij insectensteken en -beten, zoals van muggen, wespen en bijen, maar ook bij kwallenbeten, na aanraking met brandnetels en na aanraking met brandharen van de eikenprocessierups. Met de handige sprayflacon kun je Prrrikweg spray makkelijk van een kleine afstand op de huid sprayen, waardoor het aanraken van de huid niet nodig is. Prrrikweg spray bevat verschillende natuurlijke bestanddelen, zoals Echinacea pallida (zonnehoed) en Hamamelis virginiana (toverhazelaar).

Homeopathische geneesmiddelen voor kinderen

Chamodent druppels, Cinababy druppels en Tussikind siroop suikervrij zijn homeopathische geneesmiddelen, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Al deze producten zijn vanaf de geboorte te gebruiken. Vanwege wetgeving staat niet op de verpakking waar de producten voor bedoeld zijn. Wil je weten waarvoor je de producten kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies!

VSM kind

Ontdek hier de producten van VSM Kind voor typische kinderkwaaltjes.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.