Wilkinson HYDRO 5

Beleef de HYDRO 5, het beste scheerapparaat van Wilkinson nu beter voor het milieu met duurzame verpakkingen van gerecycled materiaal.

HYDRO 5

  • De 5 mesjes trekken de huid strak en verminderen de wrijving op de huid
  • Het gel reservoir bevat rijstzemelen olie en beschermt de huid
  • Flip trimmer is geschikt voor de moeilijk bereikbare plekjes
  • Handvat is gemaakt van bijna 100% duurzaam hout
  • Alle Hydro scheermesjes passen op alle Hydro scheersystemen

Gladde huid zonder irritatie

Wilkinson Sword Hydro 5 Skin Protection Premium Edition is het mannen scheersysteem gemaakt van bijna 100% duurzaam hout. De gelpools met rijstzemelen olie bieden een beschermende barrière. De 5 mesjes met huidbeschermers verdubbelen het contact met de huid voor een glad resultaat zonder irritatie. Gebruik de fliptrimmer voor moeilijk bereikbare plekjes. Alle Hydro scheermesjes passen op alle Hydro scheersystemen. Deze verpakking bevat 1 scheersysteem. Navulmesjes zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 4 stuks of 8 stuks.

Wilkinson Sword Quattro Essential 4 Sensitive is het ultieme 4-mesjes mannen scheersysteem. Handig, praktisch en nauwkeurig. De met 4 titanium en diamant gecoate scheermesjes helpen irritatie voorkomen. De glijstrip met aloë vera, vitamine E en jojoba olie bieden extra verzorging tijdens het scheren. Het extra contourmes aan de achterkant van de beweegbare scheerkop zorgt voor extra precisie. Zodat je ook baardcontouren nauwkeurig kunt scheren. Deze verpakking bevat één scheersysteem inclusief navulmesje. Navulmesjes zijn verkrijgbaar in verpakking van 5+2 gratis.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.