Zwitsal

Milde, veilige en zachte producten voor de huid van je baby. Voor een kleintje zorgen, een band opbouwen en momenten samen koesteren is iets moois, maar het verlangen om het beste te doen kan een ouder met angst vervullen. Daarom maken wij van alledaagse zorgmomenten de mooiste herinneringen.

Zwitsal

  • Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Onze verzorgende producten zijn alcoholvrij en bevatten 0% SLES
  • Ook bevat het geen kleurstof en zijn pH-huidvriendelijk
  • De Zwitsal flessen zijn vanaf nu ook gemaakt van 100% gerecycled plastic (m.u.v. dop en label)

Een heerlijk zachte babyhuid

Zwitsal is opgericht door een ouder (en apotheker) voor zijn eigen dochter. Al sinds 1928 een geliefd en vertrouwd Nederlands merk. Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje en maken wij van alledaagse zorgmomenten dierbare herinneringen. Zodat ouders kunnen genieten van de warmte van echte verbondenheid en dagelijkse zorgzame waardevolle momenten die ze kunnen koesteren.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Ook willen we toe naar een circulaire economie, zodat zoveel mogelijk plastic verpakkingen hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Daarbij gebruiken we waar mogelijk geen plastic. Als er nog geen kwalitatief goed alternatief beschikbaar is, gebruiken we minder plastic of beter plastic.

 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.