Weleda Tandpasta

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  2 Resultaten
  Weleda
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 6.59
  pasta
  Spaar 2 Air Miles
  € 6.79
  pasta
  Spaar 2 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Weleda tandpasta kopen

  Gebruik jij graag tandpasta van Weleda? Dan zit je bij Etos goed. De natuurlijke tandpasta’s beschermen het gebit tegen tandsteenvorming en tandplak. Daarnaast stimuleren de tandpasta’s de zelfreinigende werking van het speeksel en versterkt het je tandvlees. Bij Etos vind je ook tandpasta's van andere merken, zoals Elmex, Gum en Parodontax. Kan jouw gebit wel wat extra verzorging gebruiken? Gebruik dan wekelijks mondwater en gebruik na het tandenpoetsen flosdraad voor een extra goede reiniging. Probeer ook eens een elektrische tandenborstels in plaats van een gewone tandenborstel.

  Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Weleda tandpasta kind

  In ons assortiment vind je ook Weleda tandpasta voor kinderen. Deze tandpasta is afgestemd op de natuurlijke verzorging van de melktanden en de mondflora van kinderen. Het beschermt het tandglazuur en tandvlees, helpt tandplak te bestrijden én heeft een aangename smaak.

  Weleda tandpasta aanbieding

  Koop jij jouw tandpasta het liefste in de aanbieding? Dat snappen we bij Etos maar al te goed. Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste aanbiedingen!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.