Image alt text

Hoera, weer de beste!

En daar zijn we super trots op. We hebben een mooie prijs in de wacht gesleept binnen de publieksprijs ‘Beste winkelketen van Nederland 2018-2019’. Het publiek heeft ons verkozen tot winnaar in de categorie Drogisterij en ons ook nog eens een dikke 8 gegeven als rapportcijfer! Iedereen erg bedankt voor het stemmen!

Artikel opslaan

Waarom hebben we gewonnen?

Omdat jullie ons het beste hebben beoordeeld op aspecten als acties, aanbiedingen en prijs. Maar ook de kwaliteit van de producten, samenstelling van het assortiment, deskundigheid, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en services wogen mee in de beoordeling. In totaal zijn er 29 verschillende categorieën beoordeeld door meer dan 215.000 consumenten.

Beste Drogisterij

“Winnen in een categorie waar zóveel duizenden stemmen zijn uitgebracht en dan ook nog een dikke 8 als rapportcijfer krijgen, laat zien dat we echt het meest geliefde drogisterijmerk zijn in Nederland. Uiteraard heeft onze expertise in de winkels ook dit jaar weer een belangrijke bijdrage geleverd aan het winnen van de award Beste Winkelketen van Nederland." aldus onze directie.

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.