Etos Beste winkelketen 2020

Etos beste winkelketen

PERSBERICHT

Etos beste winkelketen in categorie persoonlijke verzorging

Zaandam – 24 september 2020 Bij de bekendmaking van de categoriewinnaars van de ABN AMRO retailprijzen is Etos in de categorie ‘persoonlijke verzorging’ uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland. Het is het tweede jaar op rij dat Etos deze prijs wint.

Bijna 240.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om uit meer dan 500 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. Met als resultaat 29 categoriewinnaars voor ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’. “Wij willen dat onze klanten zich goed in hun vel voelen, dat is in deze tijd best een lastige opdracht. Wij staan voor klanten klaar. Wat hun vraag ook is, we helpen hen verder met onze service en producten. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze collega’s zo veilig mogelijk kunnen werken. Ik ben trots op hen omdat ze elke dag klaar staan voor onze klanten. Ik vind het een eer uitgeroepen te zijn tot beste winkelketen van Nederland in de categorie persoonlijke verzorging”, aldus Saskia Egas Reparaz, algemeen directeur Etos. In 2018, 2017, 2016, 2015 en 2009 werd Etos winnaar in de categorie Drogisterij en in 2017 en 2016 ook winnaar in de categorie Health & Wellness.

Over Retailer of The Year

Bij de verkiezing Retailer of the Year maken winkelketens kans op de titel. Consumenten beoordelen (web)winkels op tien aspecten: acties en aanbiedingen, betrouwbaarheid, deskundigheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit van de producten, prijs, samenstelling assortiment, service, uitstraling en beleving en winkelgemak. Voor zowel winkelketens als webshops blijkt prijs nog steeds het belangrijkste aspect. Bij winkelketens wordt dit aspect gevolgd door de samenstelling van het assortiment en kwaliteit van de producten. Bij webshops zijn dit kwaliteit van de producten en acties & aanbiedingen. De verkiezingen zijn een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en werden dit jaar voor de achttiende keer georganiseerd.

Artikel opslaan

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.