beste zelfzorgadviseur persbericht

Beste Zelfzorg- adviseur 2021

Connie Verheijen is verkozen tot Beste Zelfzorgadviseur van Nederland 2021. Zij werkt als drogist bij Etos in Hoensbroek. Eerder dit jaar mocht zij zichzelf al beste zelfzorgadviseur binnen Etos noemen, en nu is ze ook landelijke winnares.

PERSBERICHT

Zaandam, 16 maart 2021
 

Etos drogist Connie Verheijen Beste Zelfzorgadviseur 2021


Connie Verheijen is verkozen tot Beste Zelfzorgadviseur van Nederland 2021. Zij werkt als drogist bij Etos in Hoensbroek. Eerder dit jaar mocht zij zichzelf al beste zelfzorgadviseur binnen Etos noemen, en nu is ze ook landelijke winnares.

De verkiezing van Beste Zelfzorgadviseur zet de drogist die haar klanten het beste adviseert over het gebruik van zelfzorggeneesmiddelen in het zonnetje. Kennis en deskundig advies staan hierbij centraal, want goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Na de eerste twee rondes van de verkiezing, waarbij een vragenlijst ingevuld moest worden en zij bezoek kreeg van een mystery shopper, kwam Connie Verheijen als beste uit de bus. Daarmee werd zij al de beste zelfzorgadviseur binnen Etos. In de finale volgde er een jurygesprek waarna Connie zichzelf ook nog eens landelijk de beste zelfzorgadviseur mag noemen. Connie haalde een mooie 8,3. Volgens het juryrapport geeft zij niet alleen het juiste advies, maar geeft ook veel extra informatie.

De winst van Beste Zelfzorgadviseur is een prachtige onderstreping van de Etos-strategie. Connie is blij met de overwinning. “Ik wil onze klanten elke dag helpen zich beter te voelen. Wat je vraag ook is, we helpen je verder! We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten. Ik voelde me al winnaar omdat ik bij de beste vier hoorde, maar dit is helemaal geweldig.’’ Etos is trots op de prestatie die Connie heeft geleverd en hoopt alle collega's te inspireren de allerbeste service te blijven verlenen.

Over de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur
Deze verkiezing is door branchevereniging CBD en Careality, het onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche, in het leven geroepen. Met als doel om de (assistent-)drogist die zijn of haar klanten het beste adviseert over het gebruik van zelfzorggeneesmiddelen in het zonnetje te zetten. Ook wordt het belang van de drogisterijbranche in het algemeen met deze verkiezing voor het voetlicht gebracht. Kennis en deskundig advies over zelfzorggeneesmiddelen staan in de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur centraal. Goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Een geneesmiddel kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor volwassenen, maar niet voor kinderen. Er zijn ook geneesmiddelen die niet langer dan een aantal dagen achter elkaar gebruikt mogen worden, of bijwerkingen hebben zoals maagpijn of duizeligheid.

Lees hier meer over de Beste Zelfzorgadviseur.

Artikel opslaan

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.